Trocha srandy.
- driftak
- user
- Kontaktovat uživatele:
To drftak: kdyz nemas penize na auto tak by ti i darovany bolo k hovnu   [/quote]
[/quote]
Nejde o to ze nemam prachy na auto, momentalne som popoziciaval, a ked sa mi to vrati (teraz mam 2000 na ucte) tak budem mat 75 000. Sice aj s tym co neratam ze mi dojde, ale dufam ze ano. Totiz kedze som minule leto brigadoval, a mal som 15, nemohli sme to dat na zmluvu, a potom na konci leta, co som makal jak debil s 9kg vrtackou plus vrtaky tazke jak svina, dokopy to bolo okolo 12kg. a makal som s tym kazdy jeden den, cele dva mesiace, a dostal som 15 000 visi mi este 25 000. Pracuje sa na vymahani. (viac menej) neviem ako to z neho dostat. Hajzel jeden. Okrem toho, mam 16, takze na auto mozem setrit este 1 a tristvte roka. O prachy neni az taka nudza. Pisal som to z haluze, (ale keby sa dakto taky nasel 
   )
)  nenadaval by som(Asi nikto z nas.
 nenadaval by som(Asi nikto z nas.  ) Takze asi tak. Staci????
 ) Takze asi tak. Staci????

[/quote]
[/quote]Nejde o to ze nemam prachy na auto, momentalne som popoziciaval, a ked sa mi to vrati (teraz mam 2000 na ucte) tak budem mat 75 000. Sice aj s tym co neratam ze mi dojde, ale dufam ze ano. Totiz kedze som minule leto brigadoval, a mal som 15, nemohli sme to dat na zmluvu, a potom na konci leta, co som makal jak debil s 9kg vrtackou plus vrtaky tazke jak svina, dokopy to bolo okolo 12kg. a makal som s tym kazdy jeden den, cele dva mesiace, a dostal som 15 000 visi mi este 25 000. Pracuje sa na vymahani. (viac menej) neviem ako to z neho dostat. Hajzel jeden. Okrem toho, mam 16, takze na auto mozem setrit este 1 a tristvte roka. O prachy neni az taka nudza. Pisal som to z haluze, (ale keby sa dakto taky nasel

)
)  nenadaval by som(Asi nikto z nas.
 nenadaval by som(Asi nikto z nas.  ) Takze asi tak. Staci????
 ) Takze asi tak. Staci????- driftak
- user
- Kontaktovat uživatele:
A aby som to upresnil: Kto mi daruje nissan zo sportovej rady(nie tie krabice ako je micra a pod. ved sa do toho nenaskladam ani) typov S12,S13,S14, NAJLEPSIE S13 s kozenym interierom z S14 (aj zadne a predne kozene sedadla (vyhrievanie staci na prednych  )budem nenarocny) alebo S14a. Ponuknite niekto chudobnemu studentovi aftickooo
 )budem nenarocny) alebo S14a. Ponuknite niekto chudobnemu studentovi aftickooo  Dakujem. potom budem ziarit ako
 Dakujem. potom budem ziarit ako   , a budem sa citit ako velky
 , a budem sa citit ako velky   .
 .

)budem nenarocny) alebo S14a. Ponuknite niekto chudobnemu studentovi aftickooo
 )budem nenarocny) alebo S14a. Ponuknite niekto chudobnemu studentovi aftickooo  Dakujem. potom budem ziarit ako
 Dakujem. potom budem ziarit ako   , a budem sa citit ako velky
 , a budem sa citit ako velky   .
 .- driftak
- user
- Kontaktovat uživatele:
Nick je do buducnosti, bo v 18 xcem zacat driftovat po blave ako king.  
   Priznam sa ti, ze som zatial nedriftoval ani raz.
Kto vie ako to bolo predtym pisane, ten vie, a vie to (snad )hlavne ten, komu ta odpoved bola poslana

Priznam sa ti, ze som zatial nedriftoval ani raz.Kto vie ako to bolo predtym pisane, ten vie, a vie to (snad )hlavne ten, komu ta odpoved bola poslana
					Naposledy upravil(a) driftak dne 25.08.2007, 10:53, celkem upraveno 3 x.

- driftak
- user
- Kontaktovat uživatele:
Sa pozri na mojho brata (samovraha s tou skodovicou) on si fakt nevazi zivot, bo on s tym normalne jazdi 140 aj cez mesto niekedy, a driftuje napriklad pri tescu. (videl si aj prichod. aj ked to sa mu trosicka vysmyklo) ale zvladol. Ja nechcem byt az taky blazon, ale bavi ma jazdit, a budem trenovat a driftovat (napriklad v cunove) aby som to zvladal, a budem sam sebou. Inak by som teraz asi nejazdil. A uz vobec nechcem byt ako moja sestra, co ked isla novym (favoritom) tak otrhada cely pastorek, a potom este nevdela nastartovat ked sme ju roztlacali. TO JE MOJ ZIVOT, tak ako zrejme aj tvoj podla toho, ako jazdis. Ty si to vies vybavit v MA, tak jazdis jak blazen tam, a ja mam znamosti v BA, preto budem mat aj VP asi za 2000. To sa este uvidi, podla toho ako to bude vychadzat mojim znamym.pablo píše:no ono nejsi king ked driftujes v meste to si nechaj do filmou, ked chces byt king tak bud sam sebou a drzsa tolkeho kolko zvladnes.vtedy si king casom pochopis
Stále existuje hodně lidí, kteří se necha unýst FaF3 a myslí si, že stačí dát plyn, kotnru a jede to samo...

"Každej chce kedlubny!"
www.kedlubna.com

www.kedlubna.com