Tak se ptám prodal by tu předběžně někdo svýho miláčka jménem 200SX z rodiny Nissanů?! Pokud možno tak facelift a max 60 - 70, vím není to moc, ale zas tolik si nevydělávám..
Předběžně koupim dvoukilčo
Předběžně koupim dvoukilčo
Zdravíčko, celý prázdky sem hledal nějaký dvoukilčo ve slušným stavu (do 150.000 km, pokud možno neahavar a bez koroze) rok výroby 92 - 94, a teď sem si měl pro jednoho ject, už sem ho skoro měl, a ten chlap mi napsal že je K.O. Tak sem nas*anej jak žid, že zase musim čekat na další.
Tak se ptám prodal by tu předběžně někdo svýho miláčka jménem 200SX z rodiny Nissanů?! Pokud možno tak facelift a max 60 - 70, vím není to moc, ale zas tolik si nevydělávám..
-
Petta
- user
- Kontaktovat uživatele:
Ahojik :-) Pokud chces dvoukilo za tuhle cenu, nepocitej s nejakym extra super stavem ... Kubajs prodava svyho mazla ... ten vypada slusne ... ale 10 tisic pretahuje tvuj limit :-) Paxe muzes mrknout na SWEDovo auto a nebo nějakou serii ve slusnym stavu, na kterou neblo nijak hrabano ... takže následná GO je celkem jistá :-) Záleží, co od toho auta čekáš a jestli to budeš nějak honit nahoru, co se týká koníků ...
NOW: BMW e36 328i, Cosmos Schwarz metallic
EX: nissan 200sx, red dragon
EX: Petta´s Black E36 318ti Compact BARBIE CAR
EX: Opel Omega "A" ...
vím vím...honit výkon nahoru? už tak to je divočina..
a vejš se mi to (zatím) maximálně filtr vejfuk BOV (ale tohle všechno tam už stejně většinou je) mám v plánu bílej lak, černou střechu, a kola TenzoR DC-5...
Kubajsův vypadá velice exclusivně a hodně mě láká, jenže půjčit si nechcu a mám k dispozici cca 55 tisíc a myslim si že on asi nebude čekat další 3 měsíce než si na to vydělám..
Eventuelně by mohl být mríně rezatej, ale pokud možno střeva v dobrým stavu, na swedovo sem koukal už dřív, ale ještě se rozhodnu... já jsu právě taky z pardubic.
Kubajsův vypadá velice exclusivně a hodně mě láká, jenže půjčit si nechcu a mám k dispozici cca 55 tisíc a myslim si že on asi nebude čekat další 3 měsíce než si na to vydělám..
Eventuelně by mohl být mríně rezatej, ale pokud možno střeva v dobrým stavu, na swedovo sem koukal už dřív, ale ještě se rozhodnu... já jsu právě taky z pardubic.
- Mirek
- user
- Kontaktovat uživatele:
zdravicko...divej asi takhle. Nepocitej s tim ze i kdyz vemes nissana za ja nevim 80 ze mas 100% zaruceny ze auto bude bez chyb....precijen...je to cca 17 let starej sportak. Zalezi na tobe jaky mas moznosti popripade znamy atd. Jestli se ti nevyplati vzit nejakyho KO nissana z netu za 20-25 a nasypat do nej penize co ti zustanou, nebo koupit hotovyho, ale i tam musis pocitat s nejakou tou investici..auta od sweda bych se nebal, na foru sou v 90% lidi slusni a nepodvadi...sweda znam temer od zacatku co sem chodim (cca 2 roky). Kdyz sem zacinal pomahal mi shanet nejaky dily (rozvodak a nejaky remeny....tusim i IC avia byl pres nej..vzdy ochotny...takze muzu doporucit....kdyz bude s autem problem, za ktery nebudes moct, verim tomu ze se k tomu postavi celem...to se tyka vicemene i kubajse a jinych clenu co prodavaji SX
In progress:Nissan 260SX S13 Spec-R Twin Turbo
Future project car #1: Nissan Primera P10 GT rv.91 SR20DE (Evolution I in progress)
Future project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (Evolution I in progress)
Daily car 1: Octavia I TDI (66kw) swap na ASV 81kw, 6q řevodovka, RS podvozek, sprint 764, 96kw turbo kit
Daily car 2: Felicia II
Just for fun: Aprilia RSV 1000 Mille
Ex Car: Nissan 200SX RPS13 rv.91 SR20DET
Prodej ND na 200sx: Seznam dilu zde
Future project car #1: Nissan Primera P10 GT rv.91 SR20DE (Evolution I in progress)
Future project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (Evolution I in progress)
Daily car 1: Octavia I TDI (66kw) swap na ASV 81kw, 6q řevodovka, RS podvozek, sprint 764, 96kw turbo kit
Daily car 2: Felicia II
Just for fun: Aprilia RSV 1000 Mille
Ex Car: Nissan 200SX RPS13 rv.91 SR20DET
Prodej ND na 200sx: Seznam dilu zde
Jestli jseš z Pardubic tak se můžem někde sjet - pokecáme o 200sxech ,kouknem na auto a svezu tě ať víš jak má 200sx jezditDragonART píše:vím vím...honit výkon nahoru? už tak to je divočina..![]()
Mazda 6 2.0 107kw + Laguna 1.8 88kw
EX. RED 200SXS13 1992 - 210PS
EX. RED 200SXS13 1992 - 210PS
-
Petta
- user
- Kontaktovat uživatele:
Já zastávám ten názor že je nejlepší koupit auto bez úprav v seriovym stavu nerezle, za slusnou cenu a mit penize stranou na upravy sani, vejfuck, BOV a podobny ... a samozřejmě pripadnou kompletni a zcela jiste castecnou GO motoru ... jak pise Mirek ... nemuzes cekat zazraky a bezchybovy provoz od auta, ktery je takhle stary, ma docela nasvihano a jeste ma turbo v 1.8 ... takže good luck a pokud to nechces moc upravovat, myslim, že máš relativně velkou šanci sehnat slušnej kousek podle tvých představ :-)
-
Petta
- user
- Kontaktovat uživatele:
Mno, tak to bych se bála, abys ho moc nenamlsal na větší výkon ... páááč serie rozhodně netlači 1 Baar :-)))) Tak aby pak z toho neupravenýho nebyl zklamanej ...swed píše:Jestli jseš z Pardubic tak se můžem někde sjet - pokecáme o 200sxech ,kouknem na auto a svezu tě ať víš jak má 200sx jezditDragonART píše:vím vím...honit výkon nahoru? už tak to je divočina..![]()
Tak nějak vím jak to u těhlech aut chodí, už se o něj zajímám "celkem" dlouho i když ne zas tolik abych znal každej šroubek a díl nazpaměť, je to jen takový lepší amaterský průměr, ale vím jak se prodávaj, že je obtížný sehnat 100%stav.. ale jsou ojedinělý vyjímky..Mirek píše:zdravicko...divej asi takhle. Nepocitej s tim ze i kdyz vemes nissana za ja nevim 80 ze mas 100% zaruceny ze auto bude bez chyb....precijen...je to cca 17 let starej sportak. Zalezi na tobe jaky mas moznosti popripade znamy atd. Jestli se ti nevyplati vzit nejakyho KO nissana z netu za 20-25 a nasypat do nej penize co ti zustanou, nebo koupit hotovyho, ale i tam musis pocitat s nejakou tou investici
To SWED: nabídku přijímám, jsem víceméně z pardubic. děkuji.
Pokud máš jistotu že ty prachy budeš mít tak si pujč třeba od rodičů jestli s něma máš oki vztahy... jiank ještě goo goo prodává dvoukilečko.. taky hezkej kousek a jede velice hezky...
All-Track Carlos Sainz limited
http://www.pulstar.cz = nejlepesi zapalovaci svicky

http://www.girlfashion.cz = neco pro pritule , sestry a manzelky
http://www.pulstar.cz = nejlepesi zapalovaci svicky

http://www.girlfashion.cz = neco pro pritule , sestry a manzelky
v tom je právě ten problém.. kdyby ty prachy měli tak si pučím.. ale nemaj.. holt musím čekat...Elviiis píše:Pokud máš jistotu že ty prachy budeš mít tak si pujč třeba od rodičů jestli s něma máš oki vztahy... jiank ještě goo goo prodává dvoukilečko.. taky hezkej kousek a jede velice hezky...
-
Petta
- user
- Kontaktovat uživatele:
Neboj, kdo si počka ... však to znáš ... :-) To klapne a bude dvoukilo podle tvých představ :-)DragonART píše:v tom je právě ten problém.. kdyby ty prachy měli tak si pučím.. ale nemaj.. holt musím čekat...Elviiis píše:Pokud máš jistotu že ty prachy budeš mít tak si pujč třeba od rodičů jestli s něma máš oki vztahy... jiank ještě goo goo prodává dvoukilečko.. taky hezkej kousek a jede velice hezky...Nemám bohatý příbuzný...