300zx
- ,,PJ"
- user
- Kontaktovat uživatele:
Ale joo de to Sice nejaký mouchy tam sou,ale řešit se budou až příští rok. S výkonem jsem zatím spokojenej akorát to kouří,takže sou asi na generálku turba sice táhnou,ale netěsní.Spojku sem trochu popálil,tak už toho nemá moc před sebou a brzdy jsou v čoudu.Tak jsem zvědavej na co ještě přijdu a budu to muset ještě vyměnit A co ty,vše OK šlape ti to jak hodinky ? :-D
[quote=",,PJ""]Ale joo de to Sice nejaký mouchy tam sou,ale řešit se budou až příští rok. S výkonem jsem zatím spokojenej akorát to kouří,takže sou asi na generálku turba sice táhnou,ale netěsní.Spojku sem trochu popálil,tak už toho nemá moc před sebou a brzdy jsou v čoudu.Tak jsem zvědavej na co ještě přijdu a budu to muset ještě vyměnit A co ty,vše OK šlape ti to jak hodinky ? :-D[/quote]
pj kedy ti to"kouři"? za stu
dena alebo po zohriatí,alebo dokonca stále?definuj....
pj kedy ti to"kouři"? za stu
dena alebo po zohriatí,alebo dokonca stále?definuj....
Z-Club Bratislava
- ,,PJ"
- user
- Kontaktovat uživatele:
Sory, ted mam docela dost prace,tak sem moc nelezu. A ty filtry jsou OK měnil jsem je a teď maj najeto asi 5000 Km a na jaře bude kit sání.. Olej měnim dvakrát do roka.Měl jsem to venku,sice je to už dva roky,ale skoro všechno jsem měnil a od tý doby jsem toho zas tak moc nenajezdil.Tu závadu jsme probírali s Adnerem a už to fakt moc věcí bejt nemůže-takže nejspíš ty turba. Já,pak schodim výfuky a mrknu k těm turbum TO BUDE ALE BORDDEL :-D