stale klepu ventily
stale klepu ventily
rozvody su nastavene podla znacek a rysek 48 ,39 zuby opocitane,aj na remeni znacky sedia,ale nejako sa mi to nezda,lebo hydrostely su ok ventily prebrusene. stroboskopom sa da zistit ci su tie rozvody spravne?inak auto ide v pohode pravidelne,nechapem tomu
nechapem,jak rozklepa hydra?hydra boli vybrate a vratene presne na svoje miesto nic sa s nimi nerobilo,a predtym mi to neklepalo.ide ten zvuk zhora z hlavy,vyzera ze klepu vsetky. mam otazku podla manualu na obrazkoch o rozvodoch, ked je spodne ozubene kolecko so znackou na ryske,tak pero toho ozubeneho kola je presne hore v strede a ja ho mam v pravo,asi na dvoch hodinach,mate to tak aj vy?
alebo je vtedy pero v strede
alebo je vtedy pero v strede
nie
nie nerozhybal som ich ,neslo mi to,ale v sobotu idem na to este raz. moze sa mi tam nieco pokazit ked budem na tom jazdit aj ked to klepe?
Podle mě se ti s tim nic stát nemůže, když s tim budeš jezdit...
Ty hydra se daj rozdělat, jsou tady na to návody. Pokud to nechceš dělat, tak je musíš aspoň zavzdušnit, dostat z nich volej, aby šli rukou smáčknout. Až to pak natočíš, tak se zase naplněj a nastavěj se přesně na tu vůli, co je potřeba mezi ventilem a vačkou, kvůli tomu tam jsou.
Žes je nezavzdušnil to podle mě bude příčina toho klepání...
Ty hydra se daj rozdělat, jsou tady na to návody. Pokud to nechceš dělat, tak je musíš aspoň zavzdušnit, dostat z nich volej, aby šli rukou smáčknout. Až to pak natočíš, tak se zase naplněj a nastavěj se přesně na tu vůli, co je potřeba mezi ventilem a vačkou, kvůli tomu tam jsou.
Žes je nezavzdušnil to podle mě bude příčina toho klepání...
UDC Team