Dvere z S13

otázky a odpovědi technického rázu
Odpovědět
driftak
user
Kontaktovat uživatele:

Dvere z S13

Příspěvek od driftak »

Neviem ci tu bola tato tema rozoberana, (dufam ze nie). Chcel by som vediet, ci sa daju nejakym zahadnym sposobom dat dvere z S13, na S12. Toto ma iba napadlo, lebo sa mi viac pacia dvere z S13. (okna bez ramov, lepsiy vyzor,...) Prerabat to zrejme aj tak nebudem. Aj tak este neni splatene auto. Len ma teda zajima, ci as to tam da narvat, a ak ano, co setko treba koli tomu prerabat. Diik za odpovede.
Lilo projekt Nissan 200sx - S13 - rozpredaj
Yamaha Raptor 700
MB W124 2,5TD automat- momentalny daily car

Kto neskoro brzdí, ďalej zájde. ---...benzín nás každodenný daj nám dnes,posveť sa ostrá vačkovka,príd očakávaný výkon z teba,i neuveď nás do zadretia,ale zbav nás usadenín karbonu,lebo tvoj je olej,i klukovka,i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen.
Mirek
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek »

pokud se ti libi dvere kup si cely auto :-) Pac jen dvere tam na 99% napadnou ;)
In progress:Nissan 260SX S13 Spec-R Twin Turbo
Future project car #1: Nissan Primera P10 GT rv.91 SR20DE (Evolution I in progress)
Future project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (Evolution I in progress)
Daily car 1: Octavia I TDI (66kw) swap na ASV 81kw, 6q řevodovka, RS podvozek, sprint 764, 96kw turbo kit
Daily car 2: Felicia II
Just for fun: Aprilia RSV 1000 Mille
Ex Car: Nissan 200SX RPS13 rv.91 SR20DET

Prodej ND na 200sx: Seznam dilu zde
Vladislav Bureš
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vladislav Bureš »

Nejprve bych se ujistil že tam půjde okno jak velokostně tak obloukem protože bezrámová jsou jiná než klasická a aby někde nechybělo ubrousit je můžeš vždy a aby se dal dohnat v Ačkovém a Bčkovém sloupku aby to nějak vypadalo je toho potřeba hodně zvážit už jsem jedny dveře takhle dělal naštěstí rámové takže to nebyla až taková alchymie ale musí se to pořádně rozmyslet kde ubrat či přidat jak na autě tak na dveřích
Auto/pneuservis
Praha 10 Uhříněves
www.vbauto.cz
blázen
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

určitě nepasujou a napasovat nepůjdou
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..

na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
Vladislav Bureš
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vladislav Bureš »

No když převaří panty zámek vedení okna případně nějaký ten prolis patřičně je zkrátí nebo prodlouží vyřezá částí okolo dveří na autě tak se tam dostane :lol: určitě to jde nemám ponětí v čem se liší a jestli nějakým způsobem ze sebe konstrukčne vycházejí tak proč ne ale jinak to bude oser že mu není rovno ale když uspěje patří mu respekt
Auto/pneuservis
Praha 10 Uhříněves
www.vbauto.cz
driftak
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od driftak »

Tak dik, Bures, zatial neuspejem, ale mozno casom sa mi bude cet star sa s tym. Auto zatial ani neni moje, zatial je polovica slikova, a polovica braxova. Ale kedze on ce nieco setrnejsie, tak S12 preda mne. Totit kym ju da dokopy, bude to xvilku trvat. Potom mi ju preda. zatial by mi bola nanic, bo mam iba 16 rokov. ZAsadny rozdiel v dverach som si simol, ze blatnik je tvarovany do obluku, ako v predu, tak aj v zadu. A su mensie na vysku. Takze pochybujem ze by som to tam narval. Nekedy ked bude auto moje, a budem mat cas, skusim to pomerat ci by to tam sadlo. :lol:
Yamaha Raptor 700

Kto neskoro brzdí, ďalej zájde. ---...benzín nás každodenný daj nám dnes,posveť sa ostrá vačkovka,príd očakávaný výkon z teba,i neuveď nás do zadretia,ale zbav nás usadenín karbonu,lebo tvoj je olej,i klukovka,i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen.
tamo
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tamo »

:roll: ako ti to mohlo aj napadnut, vsak ako by to vyzeralo, oble dvere na hranatej kasni :roll:

edit: a dufam ze sa takyto nezmyselny topic zmaze
Nissan 200SX S13 1990
driftak
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od driftak »

kasna sa zaobli. Zato ze sa to tebe nepaci, inym sa to pacit moze, a napad je to zajimavy. Okrem toho, bola to len otazka. Bolo by tam treba asi moc prerabania.
Yamaha Raptor 700

Odpovědět