Dodge Stealth
Ne jo? :-D Je to stejne jako SR20, VQ30 a buh vi, co jeste.. je to kod motoru, to bys mohl vedet. CA18DET, CA18DE,...Marian píše:
No CA18 se nepoužíváj, když žádný CA18 není
NismoZ32: No hlavne, ze ty se vyznas.
Blazen: Ted me moc nenapada.. ale treba B16 N/A 170ps, SR20DET taky davali uz do S13, jinak me nic nenapada. Davali CA vubec v japonsku?
Jerry: CA-cka odpadaj i bez turba, coz moc normalni neni. A to ze nekdo postavil par kousku, ktere maji vysledky nic neznamena.
Ale me je to jedno, je to muj nazor, ze to neni dobry motor, pokud se kazdy motor vykurvi..
Naposledy upravil(a) jagy dne 28.01.2008, 13:53, celkem upraveno 1 x.
Jedetoshop.cz Facebook stránka - Jedetoshop.cz | Staň se fanouškem!
Použité ND - Jagyho bazárek | Nové OEM Nissan díly - KLIKNI ZDE!
Použité ND - Jagyho bazárek | Nové OEM Nissan díly - KLIKNI ZDE!
- Vladislav Bureš
- user
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvám se můj dotaz sem rovněž nepatří ale jak si mají sami smazat své příspěvky alespoň já mám možnost smazat svůj příspěvek pouze pokud je jako poslední ale když potom někdo napíše další tak mám jen možnost upravit a už né smazat. Jde to tedy nějak udělat nebo je to jen možností moderátorů?raddy píše:pani, prosim vas o zachovanie temy prispevku, v opacnom pripade si prosim nechajte OT komentare pre inu temu....naozaj neviem preco sa vzdy dostanete do debaty preco sa ca18det kazi, ked sa tu jedna o predaj uplne ineho auta.
co keby ste si kazdy zmazali prispevky ktore tu nemaju co hladat?
- Vladislav Bureš
- user
- Kontaktovat uživatele:
Já si to myslel díky za info takže tě požádám o smazání těchto mých nemají tu co dělat jen mě zajímalo jak to je s tím mazáním.raddy píše:aha, to sa ospravedlnujem, ja samozrejme mozem mazat vsetky prispevky, neuvedomil som si ze bezny uzivatel moze zmazat len svoj posledny. no ale kazdopadne moze bezny uzivatel zmenit svoj OT prispevok na prazdny a pod....
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
promazat to musí někdo kdo má pravomoce.jagy píše:Ne jo? :-D Je to stejne jako SR20, VQ30 a buh vi, co jeste.. je to kod motoru, to bys mohl vedet. CA18DET, CA18DE,...Marian píše:
No CA18 se nepoužíváj, když žádný CA18 není
NismoZ32: No hlavne, ze ty se vyznas.
Blazen: Ted me moc nenapada.. ale treba B16 N/A 170ps, SR20DET taky davali uz do S13, jinak me nic nenapada. Davali CA vubec v japonsku?
Jerry: CA-cka odpadaj i bez turba, coz moc normalni neni. A to ze nekdo postavil par kousku, ktere maji vysledky nic neznamena.
Ale me je to jedno, je to muj nazor, ze to neni dobry motor, pokud se kazdy motor vykurvi..
nenapadá tě nic protože o tomhle víš kulové,tak pokud je pro tebe ten CA18DET tak hrozný,tak si ho nekupuj a už ho tu neber do huby.
B16 má krouták tak téměř o 100Nm menší
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod