OT
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/GREDDY-F ... enameZWDVW
postači mi? Co mi ktomu reknete nerozumim tomu!Kolik to vyjde i s dovozem prosim.
postači mi? Co mi ktomu reknete nerozumim tomu!Kolik to vyjde i s dovozem prosim.
Nissan 200SX S14 Zenki r.v.96 Bílá perleť,motor po GO ,eger out,svičky NGK iridium,Velkej IC,sportovni filtr,karbon kanister out,Oil catch tank,Wiltec Bov,Walbro 255l/h,,nerezove svody,MBC,3'' komplet vyfuk, začíná to být pekelná mašína.Jede jako prase! - SOLD
Old Daily car Mitsu Colt 1.3-r.v.91 - SOLD
Old Daily car Audi RS6-r.v.2009 - neni to nejhorší - SOLD
Family car Bmw M6 - r.v2005
Dog car Octavia 2 - r.v2005(vrak německej)
Low cost track project BMW e36 - r.v94
Zprostředkování finančních produktu-případné dotazy směřujte do SZ
Old Daily car Mitsu Colt 1.3-r.v.91 - SOLD
Old Daily car Audi RS6-r.v.2009 - neni to nejhorší - SOLD
Family car Bmw M6 - r.v2005
Dog car Octavia 2 - r.v2005(vrak německej)
Low cost track project BMW e36 - r.v94
Zprostředkování finančních produktu-případné dotazy směřujte do SZ
on tesla delal ruzny cunarny...viz treba project philadelphia...hratky s casem a prostorem...kde vysledkem byli lidi smichany s kovem a jinymi materialy...prej po te co to videl tak z toho couvnul...a us army prestala delat dalsi pokusy...rozumik píše:ja vim. v nejakem casaku sem videl tesla coil od nejakeho chlapa, mel to misto garaze :-DMYSAK píše:Tesla coil udelas doma, driv sem se o to trochu zajimal
btw: cetl si ten serial clanku o Teslovi? Ten se s nicim nesral, hlavne jak postavil ten obri dreveny tesla coil a poslal vyboj proti zemi :-D
yeah right...baby...
- Vladislav Bureš
- user
- Kontaktovat uživatele:
je to spec M...cili nejnizzsi rada od greddy...je to sice na sr20det ale na 13-ku...Design píše:http://cgi.ebay.com/ebaymotors/GREDDY-F ... enameZWDVW
pak je rada V a R kde R je vyslovene zavodni IC
pak je R HG = coz je R-ko akurat vylesteni do vysokyho lesku...
spec M za 9300 bez dph
spec V za 19999 bez dph
spec R za 26300 bez dph
vsechno rozmer 280 x 600 x 76mm a baterka se musi vymenit za mensi....
ted sem si o te philadelfii neco precetl a byl to docela zajimavy pokus, to by nekoho jentak nenapadlo :-DGerox píše:on tesla delal ruzny cunarny...viz treba project philadelphia...hratky s casem a prostorem...kde vysledkem byli lidi smichany s kovem a jinymi materialy...prej po te co to videl tak z toho couvnul...a us army prestala delat dalsi pokusy...
yeah right...baby...
viz. http://www.osud.cz/cs/clanek.php?id=66
Byl to project Rainbow, ale znamejsi to je spis jako philadelfsky experiment. Tesla byl odvolan pred zapocetim, prevzal to po nem Neumann az potom zapocali experimenty.Gerox píše:on tesla delal ruzny cunarny...viz treba project philadelphia...hratky s casem a prostorem...kde vysledkem byli lidi smichany s kovem a jinymi materialy...prej po te co to videl tak z toho couvnul...a us army prestala delat dalsi pokusy...rozumik píše:ja vim. v nejakem casaku sem videl tesla coil od nejakeho chlapa, mel to misto garaze :-DMYSAK píše:Tesla coil udelas doma, driv sem se o to trochu zajimal
btw: cetl si ten serial clanku o Teslovi? Ten se s nicim nesral, hlavne jak postavil ten obri dreveny tesla coil a poslal vyboj proti zemi :-D
yeah right...baby...