Potřebuju jezdit, jak na to?!

otázky a odpovědi technického rázu
Odpovědět
Vladislav Bureš
user
Kontaktovat uživatele:

Potřebuju jezdit, jak na to?!

Příspěvek od Vladislav Bureš »

Zjistili jsme s Martinem 534 když mi dojelo auto že mi od pojistky v motorovém prostoru pro palivové čerpadlo kde je přez 12Voltů dojde po sepnutí klíčku ke konektoru pro čerpadlo jen něco přez 2 Volty potřebuju dnes vyjet a z el schématu je na přímé cestě šťávi k čerpadlu jen relé a dvě rozdvojení napadá vás někoho kde by mohl být zakopaný pes? Může relé při nějaké ze svých poruch zadržet 10Voltů? a jaké relé bych měl koupit potřebuju hned z práce ho zajed koupit a nemám čas se pro něj stavovat abych měl mustr . Pak mě napadlo protože mám baterku v kufru že bych čerpadlo přez pojistku a spínač napojil přímo ale o tom se chci nejprve poradit a brát to jako možnost kdy by už jiné rychlé řešení nebylo.
Naposledy upravil(a) Vladislav Bureš dne 15.02.2008, 07:43, celkem upraveno 1 x.
Auto/pneuservis
Praha 10 Uhříněves
www.vbauto.cz
raddy
user

Příspěvek od raddy »

staci aby malo rele zaoxidovane kontakty a na nich sa kvoli prechodovemu odporu strati napatie...napriklad
Vladislav Bureš
user
Kontaktovat uživatele:

Děkuju s tím relé jsem si to myslel a nevíš co přesně bych měl chtít za relé když půjdu do patřičného obchodu? A co jiná možnost ale musí to být rázové to že čerpadlo protože i když auto jelo tak od vyšího plnécého tlaku auto nechtělo jed jako když máš sériové čerpadlo takže asi načaté to bylo déle ale pak to rázem chcíplo jako když se spálí pojistka (je v pořádku) a pak se to už nenatočilo jen sen tam vyjmečně na jeden dva válce tak max na tři otáčky motoru
Auto/pneuservis
Praha 10 Uhříněves
www.vbauto.cz
Steve
user

Příspěvek od Steve »

nakej jed najdes i tady, navod k pouziti v pribalovym letaku... http://www.nejlepsiceny.cz/ochrana-prot ... a-skudcum/
...sorry :-D

jinak zoxidovany kabely, kontakty, zkrat...musis hledat
Al3x
user

Příspěvek od Al3x »

ty relatka jsou tušim stejne zkus to nejdřiv přehodit nebo si od někoho pujč at víč že to je opravdu tím nebo možná ještě nějaká kostra
Idaho
user

Příspěvek od Idaho »

taky sem uvažoval na co v tech FAQ muže potřebovat JED :D
prosim dotazy, objednávky směřujte na idaho(zavináč)dicompracing.com ne do PM ...72789432tři
Vladislav Bureš
user
Kontaktovat uživatele:

Idaho píše:taky sem uvažoval na co v tech FAQ muže potřebovat JED :D
:lol: jo jo tak jsem to poupravil jsem zvědav co se vymyslí dál :P
Auto/pneuservis
Praha 10 Uhříněves
www.vbauto.cz
Odpovědět