Dotaz

prostě všechno, co je tak trochu off-topic
Odpovědět
OndraS13
user
Kontaktovat uživatele:

Dotaz

Příspěvek od OndraS13 »

Chci se zeptat jestli mi někdo neporadíte-nejde mi nastartovat auto-stojí v garáži přez zimu , občas jsem tam zašel , něco udělal a nastartoval ho -> ale od chvíle kdy jsem musel kvuli demontáži spolujezdcových dveří rozdělat hodně věcí jakoby za kastlikem nejde nastartovat :( -> ten spoj kabelů co vedou do dveří byl skoro uprostřed - musel jsem kvuli tomu oddělat kabely k řídící jednotce ale zase jsem je vrátil !!! podle mně všechno - ale od tý doby nechce chytit - dneska jsem to zkoušel chvilkama , pak jsem kontroloval znova to zapojení a nic ( akorát to jednou škytlo :( ) - a ještě je cejtit benzín ( ještě mi nesvítí kontrolka ale je tam malilinko - jestli to je tim ?? ) Chci vís jenom poprosit o nějakou radu jak bych to mohl vyřešit - co mám skontrolovat apod.... ( v garáži mám jenom kladivo a pár šroubováků - takže můžu provádět jen objektivní kontrolu :/ ) !!! Předem díky moc za tipy !!!
935Baby
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 935Baby »

Zkusil bych prekouknout zda jis dobre zamackl konektor k ECU, pripadne zkusit diagnostiku ECU

Nebo taky dost casty problem s uchlastanym motorem. Takze vyndat pojistku palivove pumpy a protocit motor naprazdno. Pojistku zpet a zkusit nastartovat
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
OndraS13
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraS13 »

To 935Baby: A ta pojistka je v tý "pojistkový skřínce u řidičoví levý nohy ??? -> jak tu pojistku poznám ??? a nebude to mít něco společnýho s tou troškou benzínu co tam je - nechtělo by to víc třeba ( nejsem nadně - ale jestli to nechce víc ??? )
Vladislav Bureš
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vladislav Bureš »

Mě včera přestalo auto jed úplně a také nechce chytit tak náhodou vím kde je ta pojistka je :D v motorovým prostoru na straně u spolujezdce jsou tam relátka a pojistky.
Pro zapálení paliva potřebuješ
tlak (komprese)
Jiskru (přívod ke cívkám, svíčky, správný čas jiskry - snímač na vačce je tam výstupek co se může ustřihnout)
Palivo (tlak)
Tohle všechno jsme prověřovali také jme odpojovali Lambdu a Váhu vzduchu. Pokud máš jen špatně zastrčený konektor tak jak ti tu píše tak ti nepůjde něco z toho víše. Kdyžtak mě opravte.
když všechno prozkoušíš tak by jsi měl najít problém mě odešla palivová pumpa.
Chtěl jsem ti sem vložit tu stránku z manuálu ale nechce se jí sem tak pokud ten manuál máš tak je to strana v prohlížeči 127 pokud ho nemáš tak ti ho já nebo někdo jiný pošle
Auto/pneuservis
Praha 10 Uhříněves
www.vbauto.cz
OndraS13
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraS13 »

Takže sice trochu dýl ale dostal jsem se nějak k tomu !! -> chvilku mi dalo než jsem tu pojistku našel .... ale našel jsem ji !!! -> předtim si to občas škytlo ... ale jak jsem vyndal tu pojistku ( vyndal jsem nejdřív nějaký relátko co tam je ( bylo u něj pump -> tak jsem to zkusil ) no a na chvilku ( cca 2-3 sec to chytlo ) pak jako kdyby tomu došel benzín !!! -> pak jsem konečně našel pojistku "fuel pump" a vyndal a zandal a zas to na ty 2-3 sec chytlo - ale pak už nic !!! ) !!! -> tak nevim -> furt jsem to točil !!! -> mám zkontrolovat čerpadlo ( jestli jo -> JAK ??? ) !!! -> mám zkontrolovat svíčky ??? -> kdyby někoho něco napadlo budu rád za radu !!! -> PŘEDEM VŠEM DÍK !!!
Peca
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peca »

Pojistku musis vyndat, nastartovat, chcipne, zandat, nastartovat...
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
OndraS13
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraS13 »

:P :P ON ŽIJE -> poté co jsem to asi kolem 18:00 zabalil tak mi to nedalo a ještě jsem tam navečer zašel , vyndal jsem svíčky , vysušil , vyčistil , prošel elektriku ... co jsem tak laicky věděl !!!! vyzkoušel tu pojistku !!! -> a hle -> žije !!! -> díky za návrhy ;)
OndraS13
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraS13 »

Další dotaz !!! -> jak sundám zadní nárazník ???? -> sundal jsem na levý straně jakoby z kufru ty tři matky a na pravý straně dvě -> ta třetí dole nevim jestli je !!! -> a pak zespoda jsem sundal ty tři imbusový šrouby co držej osvětlení RZ a pak nějakou jakoby plechovou lištu zespoda která držela těma umělohmotnejma šroubkama na kříšovej šroubovák !!! !!! -> co mám ještě sundat aby šel dolu ???
Obrázek
zaktualizovaná - malá verze podpisu ( radši )
Matysek
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Matysek »

mám pocit že nejjednodušší je ho sundat i s plechovou výztuhou ta má šrouby v kufru (myslím si že jsou 4)
OndraS13
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraS13 »

Myslíš tyhle šrouby ???
Obrázek

A ještě -> jak se mám dostat k tý matce co je dole napravo v kufru -> mám tam nějaký odvětrávání čico ... ??
Obrázek
Matysek
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Matysek »

jj to jsou ty šrouby pak ještě povolit ty co spojují blatník s nárazníkem a mělo by to jít vyndat celé a pak jen sundat nárazník
OndraS13
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraS13 »

OK díky .... ty co spojujou po stranách kastli s nárazníkem jsem sundal -> krom toho co je znázorněnej na obrázku -> vpravo dole -> tam nevim jak se dostat ... uvidíme zkusim to nějk !!! Ještě jednou dík !!!
Obrázek
Odpovědět