Elviiis píše:Tak zatím jsou jen dva. Včera večer je kamoš koupil a dnes jsem mu posla peníze na ůčet tak doufám že to přijde co nejdříve. Hned jak to dojde tak ti to pošlu domů. No pravděpodobně to vynde trochu levněji bo se rozdělí poštovné mezi dva (měl by to poslat v jednom balíku) plus počítám že poštovné na slovensko bude tak 200Kč tzn že by ses měl i spoštovným na SK , vejít do max 1000Kč
To Maxx a Vita víc jich nebylo ale jak se naskytnou další tak vám dám vědět. A jestli nebude te mít jiné tak nejni problém je zase koupit.
OK!
Adresa je v kontaktovnicku.
Powered by Buky NO LIMIT
Tiger Racing Super six 2.0 NA 284Hp
Nissan 300Zx Turbo Z31 VG Power 87 Drag-sold
Nissan 300zx Turbo Z31 VG Power 87 Street
Nissan 300zx Turbo Z31 VG power 85 2sic :-)-sold
Nissan GTR R35
Suzuki Burgman 650
Dvojnápravový sklápací vozík-2700kg
Powered by Buky NO LIMIT
Tiger Racing Super six 2.0 NA 284Hp
Nissan 300Zx Turbo Z31 VG Power 87 Drag-sold
Nissan 300zx Turbo Z31 VG Power 87 Street
Nissan 300zx Turbo Z31 VG power 85 2sic :-)-sold
Nissan GTR R35
Suzuki Burgman 650
Dvojnápravový sklápací vozík-2700kg
Mno to nevím. Dneska to snad budu vědět tak ti dám echo. Taky to chci co nejrychleji protože už jsem snad sehnal někho kdo mi podle schématu spájí fuel cut defender. A můj MBC půjde do 200sx
CHALOŠI NEBOL BY LEPSI EL.BOOST. TEN MANUAL SOM CHCEL AJ JE KUPIT ALE MUSÍŠ STÁLE VYSTUPOVAŤ Z AUTA A OTVÁRAŤ KAPOTU.......NIEJE TAM NEAKY EL.BOOST?????
NISMOO7 píše:CHALOŠI NEBOL BY LEPSI EL.BOOST. TEN MANUAL SOM CHCEL AJ JE KUPIT ALE MUSÍŠ STÁLE VYSTUPOVAŤ Z AUTA A OTVÁRAŤ KAPOTU.......NIEJE TAM NEAKY EL.BOOST?????
Tento boost controler se šteluje s kokpitu auta a já když ho měl na autě tak krom problému s instalací (mněl jsem špatně napojenou přepouštěcí hadičku) jsem si nemohl stěžovat nastavení s kokpitu pohodlná plynulá regulace prsotě no problema... Boky je s ním řekl bych též spokojený... teď jej prodávaj tuším sportovní autotodplnky.cz na tomto systému není nic moc co pokazit takže si myslím že za ty prachy dobré....