Chci se jenom zeptat jestli se někdo s tim nesetkal - popřípadně jak to řešit !
Dal jsem na červenýho včera víko zavazadlovýho prostoru z vínovýho - a na levý straně jak víko přechází z plechu na okno ( ten zlom ) tak mám vejš vůči kastli ->cca o cm ! -> jen jestli to lze nějak řešit -> myslim že mi to dělalo i to červený víko ! Tak jak se to dá řešit ? a ještě jakej je rozdíl mezi face-lift a pre-face blatníkama -> prej jsou tam dvě díry navíc ! -> a ještě jak přidělat FAce nárazník -> normálně je všechno jako pre-face ? -> díky za rady !
Dotaz
- Vladislav Bureš
- user
- Kontaktovat uživatele:
pro facelift blatníky potřebuješ ještě takové plasty na spodní přední část blatníku aby to sedělo s nárazníkem (jen aby to vypadalo jinak je tam skok) jinak jsou stejné jpřipojovací tvary rozměry a otvory jak blatníky tak nárazník
Měl jsem na autě facelift verze přidělané jak "pre" tak i "face" předek tzn nárazník a blatníky a bez problémů
Měl jsem na autě facelift verze přidělané jak "pre" tak i "face" předek tzn nárazník a blatníky a bez problémů
- Vladislav Bureš
- user
- Kontaktovat uživatele:
- OndraS13
- user
- Kontaktovat uživatele:
Díky ta rozměry už mám vytisklý ! -> ale jen jestli se s tim někdo nesetkal -> někdy to zkontroluju ! -> Ty plasty na ten nárazník mám -> jen jestli tam neni někde nějaká zrada a jestli bych mohl na face nárazník použít pre-face blatníky -> mám oba typy blatníků ale pre-face mám jedny hezčí -> tak že bych použil pre-face blatníky -> nemusim někde něco předělávat ?
zaktualizovaná - malá verze podpisu ( radši )
- Vladislav Bureš
- user
- Kontaktovat uživatele: