Odpojeni palivovky

otázky a odpovědi technického rázu
Odpovědět
petafm2
user

Odpojeni palivovky

Příspěvek od petafm2 »

zdar

mam dotaz ohledne palivovky - jak otevru ten ddekl z kufru, tak tam je druhy ten hlavni se kterym se vytahne vlastne i palivovka - nejsem si ale jisty o tech dvou hadickach - muzu ty objimky odsroubovat a pak oddelat od toho stredu toho deklu bez ohledu na vycaknute palivo ci tam v necinnosti zadne palivo neni nasate? neporusim podtlak ci podobnou blbost? tohle jsem neikdy nedelal tak si nejsem jisty...

diky
935Baby
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 935Baby »

Dobre je si sehnat novy gumovy O-krouzek pod ten druhy dekl protoze ten stary jak vyndas tak blbe tesni. Urcite bych prvne uvolnil tlak paliva...vyndat pojistku palivove pumpy a natocit motor az chcipne. Pak ty hadicku muzez odpoit...maximalne znich vytece trochu benzinu...a je dobre je uvazat aby ti neutekly nekam do kastle...No a hlavne odpojit baterku a dostatečně větrat
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
mrkevvzime
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrkevvzime »

tjn smrad je z toho dobrej :lol:
wori
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wori »

No asi by som pri tom hlavne nefajcil :angryfire:
Nisan 200 sx s13
Obrázek
Kentoya
user

Příspěvek od Kentoya »

fajčit može
doublejay
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od doublejay »

...jednou :D
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
Odpovědět