Bez zaruky, jen co jsem tak letem svetem pochytil...
umi nekdo polsky?
- doublejay
 - user
 - Kontaktovat uživatele:

jj, uno, due, tre, quattro, cinque, sei, sette, otto, nove, dieci...  
 Pise tam neco o tom, ze prodava kvuli tomu, ze pro to nema vyuziti, motor, turbo a diff jsou ok, karoserie ma par sramu z parkoviste, spojka na vymenu, zachovaly interier, dobry stav, garazovano. Snizene tvrdsi perovani (-30 mm), central, lite disky Nissan, velmi dobre. Upresneni ke spojce: je opotrebovana a podle meho mineni je treba vymenit, ackoliv zatim auto jezdi dobre.

Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...

- OndraS13
 - user
 - Kontaktovat uživatele:

AAA - Ital -> no aspoň už víme co se v inzerci píše ! A aspoň vim já jak se píšou čísladoublejay píše:jj, uno, due, tre, quattro, cinque, sei, sette, otto, nove, dieci...Pise tam neco o tom, ze prodava kvuli tomu, ze pro to nema vyuziti, motor, turbo a diff jsou ok, karoserie ma par sramu z parkoviste, spojka na vymenu, zachovaly interier, dobry stav, garazovano. Snizene tvrdsi perovani (-30 mm), central, lite disky Nissan, velmi dobre. Upresneni ke spojce: je opotrebovana a podle meho mineni je treba vymenit, ackoliv zatim auto jezdi dobre.

zaktualizovaná - malá verze podpisu ( radši )
- Milhaus
 - user
 - Kontaktovat uživatele:

dekujidoublejay píše:jj, uno, due, tre, quattro, cinque, sei, sette, otto, nove, dieci...Pise tam neco o tom, ze prodava kvuli tomu, ze pro to nema vyuziti, motor, turbo a diff jsou ok, karoserie ma par sramu z parkoviste, spojka na vymenu, zachovaly interier, dobry stav, garazovano. Snizene tvrdsi perovani (-30 mm), central, lite disky Nissan, velmi dobre. Upresneni ke spojce: je opotrebovana a podle meho mineni je treba vymenit, ackoliv zatim auto jezdi dobre.
NISSAN = továrna na driftovací auta