kdo to byl ?
- driftak
- user
- Kontaktovat uživatele:
My sme videli tiez bielu S12, ale v BA, tiez ju riadil postarsi pan. Znacku sme si nevsimli. (Ta co ju brat nechcel nahanat favoritom)J3tb0Y píše:biela s12 tt znacky ...stale chodi okolo mojej prace ...ale pochybujem ze je z fora vlastni ju taky postarsi pan...ale keby motyka utla
Lilo projekt Nissan 200sx - S13 - rozpredaj
Yamaha Raptor 700
MB W124 2,5TD automat- momentalny daily car
Kto neskoro brzdí, ďalej zájde. ---...benzín nás každodenný daj nám dnes,posveť sa ostrá vačkovka,príd očakávaný výkon z teba,i neuveď nás do zadretia,ale zbav nás usadenín karbonu,lebo tvoj je olej,i klukovka,i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen.
Yamaha Raptor 700
Kto neskoro brzdí, ďalej zájde. ---...benzín nás každodenný daj nám dnes,posveť sa ostrá vačkovka,príd očakávaný výkon z teba,i neuveď nás do zadretia,ale zbav nás usadenín karbonu,lebo tvoj je olej,i klukovka,i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen.
- driftak
- user
- Kontaktovat uživatele:
Cierna S13 s bielymi diskami, stava pri machnaci uz nejaky cas, stava pravidelne na viac menej tom istom mieste, bracho uz videl majitela nasadat, je to nejaky mlady tipek, co chodi oblecceny cely v ciernom. Ale siel busom, tak sa nemohol zastavit. Mohli by sa dat nejake "vizitky" na ktore by si kazdy clen fora napisal svoj nick, a bolo by tam nieco v zmysle "videl som vase auto, ak mate zaujem, zaregistrujte sa na fore www.200sx.cz, na fore su majitelia aut Nissan Silvia, ... (a nick)" aby vedel na koho sa ma na fore obratit, ked byva zrejme niekde blizko. Uz by som dal vizitku 2 ludom. No nemam co dat. Ked idem okolo, zvycajne nemam papier a pero. Myslim ze by sa taka nejaka vec hodila (jednotna) lebo som rozmyslal ze si vytvorim sam, ale nech to nejak aj vyzera, a nech neni kazda nejaka ina. :-)berco píše:cafte kto stava v BA pri machnaci ?? uz som tam videl viac krat ciernu S13 ... kto to je ?
Lilo projekt Nissan 200sx - S13 - rozpredaj
Yamaha Raptor 700
Yamaha Raptor 700