Nechce naskocit

otázky a odpovědi technického rázu
driftak
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od driftak »

No mam novinky. Odpojil som vahu vzduchu (aby mi nechcipal) lebo mi doslo, ze RJ si namera, ze nema ziaden vzduch, a nedava palivo. Preto skapina. Zatial som stale bez sacej trubky, co je dost nahov*o. Nastartoval som, ako prve som zistil, ze cez odtok oleja mi olej tece von, dost rychlo, takze to musim spravit, a vyzera to tak, ze turbo mi iskri :shock: Mal som naozaj pocit, ako keby vyhadzovalo iskry. Kedze som aj zistil, ze som zabudol zospodu zamontovat turbo. TAkze mi tade ide dym, a iskry. Neviete co mozu byt tie iskry??? Turbo podla mna dobre maze aj koli tomu, ze olej vyteka az cez zle uchytenu gumennu trubku na tom odtoku oleja. Dik za rady. A to auto ma uz zacina srat, a to ani neni moje. :lol: Som zvedavy, co bude s mojim.
Lilo projekt Nissan 200sx - S13 - rozpredaj
Yamaha Raptor 700
MB W124 2,5TD automat- momentalny daily car

Kto neskoro brzdí, ďalej zájde. ---...benzín nás každodenný daj nám dnes,posveť sa ostrá vačkovka,príd očakávaný výkon z teba,i neuveď nás do zadretia,ale zbav nás usadenín karbonu,lebo tvoj je olej,i klukovka,i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen.
Odpovědět