VLSD-vnitřnosti
VLSD-vnitřnosti
Máte někdo rozebraný VLSD? Zajímalo by mě, jak to uvnitř vypadá oproti obyč difu. Obal je přece stejný nebo ne? Fotky potěší.

- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
Stahni si v sekci manualy dodatek k servisnimu manualu na S13. Pouze v tom dodatku je vyobrazen VLSD. V zakladni verzi manualu je open diff.

„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche

Aha, když jsem stahoval manuál, tak tenhle tam nebyl. Dík. A dalo by se sehnat jen to co je jiné? Raději bych ho přestavil než kupoval celý. Počítám, že open nikdo nekoupí.935Baby píše:Stahni si v sekci manualy dodatek k servisnimu manualu na S13. Pouze v tom dodatku je vyobrazen VLSD. V zakladni verzi manualu je open diff.
Jasný, ale nová nebude jen tak za málo peněz a četl jsem, že tyhle spojky se neopotřebovávají, protože mezi lamelama je ten olej s vysokou vyskozitou. Takže pokud něco nerupne a to těžko, to se protočí, tak by měla vydržet na furt. Každopádně sem napíšu, jestli to seženu. Ale asi to zatím zavařím a budu šetřít na celý dif.

koukni do manualu  uvidis co je tam navic
 koukni do manualu  uvidis co je tam navic
 která je to stránka? Já tam vidím jen jeden.
 která je to stránka? Já tam vidím jen jeden.