Tesneni od Ajusa
Tesneni od Ajusa
Kdo ma jaky zkusenosti? Konkretne kdyztak tesneni driku ventilu
Re: Tesneni od Ajusa
pod hlavou je cometic ale s tema drikama sem asi trochu naletel. v ty sade co sem mel na motor asi nebyly zrovna nejvyssi kvality a uz tecou tak abych nekoupil zas nakej smejd
- kenivruh
- user
- Kontaktovat uživatele:
Skus Victor Reinz......Nech viem ci ich mam kupitMYSAK píše:pod hlavou je cometic ale s tema drikama sem asi trochu naletel. v ty sade co sem mel na motor asi nebyly zrovna nejvyssi kvality a uz tecou tak abych nekoupil zas nakej smejd
200SX 1990, GT2871R trim 52, Sard 660ccm, AEM, Walbro, avia IC, Griffin chladic, Apexi Power Intake, vyfuk Japspeed a Magnaflow koncak
200SX 1989, SR20DET seria, Greddy IC, nake sanie a naky vyfuck, Apexi PowerFC, nak 250 koni
primca p11 gt zatial stok, ktovie ako dlho este vydrzi kvoli hrdzy
1/4 mile 13.336s a 172.89 km/h na 1.2-1.1b
Pozicovna vozika, 2 napravovy, celkova hmotnost do 2.2t, 15 eur/den
200SX 1989, SR20DET seria, Greddy IC, nake sanie a naky vyfuck, Apexi PowerFC, nak 250 koni
primca p11 gt zatial stok, ktovie ako dlho este vydrzi kvoli hrdzy
1/4 mile 13.336s a 172.89 km/h na 1.2-1.1b
Pozicovna vozika, 2 napravovy, celkova hmotnost do 2.2t, 15 eur/den
Victor reinz se prave domlouva a asi teda budou.. by za tu cenu snad mohly za neco stat
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
Já mám těsnění dříku ventilů od Ajusy nějakých 15 000km a zatim ok. Ale kdybych kupoval znovu tak uz bych volil jinou znacku prave kvuli spatne povesti Ajusy - konkrétně jsem slyšel dost špatných věcí o těsněních pod hlavu.
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
dej tam originály, a máš klid
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
GO motorů CA18DET etc..
Vis cenu a kde je sezenu? Zastoupeni nissanu pobliz nemam
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
zavolej kamkoliv do nissanu,cenu ti řeknou.. myslím,že ti je klidně pošlou
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
GO motorů CA18DET etc..
GO motorů CA18DET etc..
nissan v provovýrobe používá ajusu takže o kvalite bych nemel pochyb. co se týká tesnení pod hlavu ano fouká s e, jelikož ta tesnení jsou projektována an seriový tlak nikoliv pokud nekdo fouká více, navíc co si budeme povídat ne vždy je montáž provedená skutečne "odborne" - osobne neznám jediného mechanika v mém okolý, který by před nasazením tesnení odmaštoval plochu bloku a hlavy - jen je přejede smirkovým papírem - maximálne nechá srovnat , ale aby tesne před montáží ješte odmastil - na to odpoví - nikdy sem to na žádném VW nedelal takže tím to nebude, ten motor je proste smejd ( konkrétne 3 výmena tesnení pod hlavou u celici 4X4 turbo v období 1 mesíce )
Spatbná povest Ajusy pochází práve od takovýchto "zkusených" mechaniku, na druhou stranu moc velkou reklamu jim nedelá ani to jménojako takovéí, protože to jméno již evokuje pocit čehosi aušusového
osobne používám ajusu a nemel jsme nikdy jediný problém se zdvihátky, gufery ani tesneními. je jasné že na perf aplikace používám pod makovici neco jiného, případne ocelovou ajusu ale to je snad logické.
Myslím že to co se šíří o ajuse je stejná pí*ovina jako povest o tom že díly nipparst jsou to nejlepší co mužete na JPN auto v cr sehnat mimo dealera značky. Osobne mám práve s nippartsem zkusenosti že posledních pár let nedosahuje občas ani kvalit absolutne zatracovaných "výrobcu" jako je JC či starline, nebo 4max..
Spatbná povest Ajusy pochází práve od takovýchto "zkusených" mechaniku, na druhou stranu moc velkou reklamu jim nedelá ani to jménojako takovéí, protože to jméno již evokuje pocit čehosi aušusového
osobne používám ajusu a nemel jsme nikdy jediný problém se zdvihátky, gufery ani tesneními. je jasné že na perf aplikace používám pod makovici neco jiného, případne ocelovou ajusu ale to je snad logické.
Myslím že to co se šíří o ajuse je stejná pí*ovina jako povest o tom že díly nipparst jsou to nejlepší co mužete na JPN auto v cr sehnat mimo dealera značky. Osobne mám práve s nippartsem zkusenosti že posledních pár let nedosahuje občas ani kvalit absolutne zatracovaných "výrobcu" jako je JC či starline, nebo 4max..
prosim dotazy, objednávky směřujte na idaho(zavináč)dicompracing.com ne do PM ...72789432tři
Prodej seriových ND, autoservis, transport po EU na podvalu ( od 7kč/km ) tak i na dovolenou - řidič + 7míst, dual klima, LEd TV ( od 4,5kč/km )
Dovoz JDMmotorů/frontclipů, osobní výběr a kontrola dovážených dílů
k té ajuse asi tolik, slyšel jsem o tom že ji nissan používá a proto jsem se jí nebál, na auto jsem ji dal kenivruhovi - jezdí
petko - auto prodal, druhý majitel podfouknul
mick - zvedl tlak - fouknulo
iwan - fouknulo
dvě do brna - jedno jezdí druhé fouknulo
martin 534 - jezdí
ostatním jsem už začal dávat victora reinze nebo kov, a ještě pár lidí má payen
jinak victor fouknul i iwanovi, ale tam byla příčina jinde
iwan - fouknulo
martin 534 - jezdí
Kentoya píše:k té ajuse asi tolik, slyšel jsem o tom že ji nissan používá a proto jsem se jí nebál, na auto jsem ji dal kenivruhovi - jezdí
iwan - fouknulo
martin 534 - jezdí
Jak říkám AJUSA je dobrá pokud jedese seriové plnení, na over seriové plnění používám bud kalinu, nebo jeste radeji opet ajusu ale celokovovou ( eventuelne cometic pokud není ajusa po ruce )
prosim dotazy, objednávky směřujte na idaho(zavináč)dicompracing.com ne do PM ...72789432tři
Prodej seriových ND, autoservis, transport po EU na podvalu ( od 7kč/km ) tak i na dovolenou - řidič + 7míst, dual klima, LEd TV ( od 4,5kč/km )
Dovoz JDMmotorů/frontclipů, osobní výběr a kontrola dovážených dílů