23.8. drifting day Pezinska baba
23.8. drifting day Pezinska baba
v sobotu se kona na pezinske babie dalsi drifting day
n aposledny akci bylo pres 2000lidi a jezdilo 17aut (vsichni byli v madarsku)
n aposledny akci bylo pres 2000lidi a jezdilo 17aut (vsichni byli v madarsku)
REPASUJEM NAPRAVY S13,S14 vylisovanie opieskovanie komaxit nalisovanie vymnena
spoutu dilu s12,s13,s14
My cars
Skyline R34 white
570sx s13 swap LS1
[TEL 0907111900
spoutu dilu s12,s13,s14
My cars
Skyline R34 white
570sx s13 swap LS1
[TEL 0907111900
Re: 23.8. drifting day Pezinska baba
Mozno sa ukazem ak mi konecne bude auti jazdit a nebudem v praci. Pripadne s nejakym civilnym autom urco pridem ak budem moct. Bude aj nejaky training? Ci este ziadne info?
Nissan 200sx(S14), Garrett 2871 turbo, greddy-s damper system, R2D2 blow off, Greddy turbo timmer, Tanabe fordan g-blue exhaust system, Wiseco piesty, Eagle ojnice, BC vačky pruziny ventili,...
TRAINING BUDE NA 100%
datum uprestnia organizatory ale asi zase vikend pred
datum uprestnia organizatory ale asi zase vikend pred
REPASUJEM NAPRAVY S13,S14 vylisovanie opieskovanie komaxit nalisovanie vymnena
spoutu dilu s12,s13,s14
My cars
Skyline R34 white
570sx s13 swap LS1
[TEL 0907111900
spoutu dilu s12,s13,s14
My cars
Skyline R34 white
570sx s13 swap LS1
[TEL 0907111900
Škoda toho termínum, keby bol iný dátum tak by bola aj väčšia účasť.. ale ja sa prídem ukázať ako pedestrian
- remo
- user
- Kontaktovat uživatele:
organizatory tejto akcie nemaju nic spolocne s vikendovymi treningami
remo
200SX S13, 1991 dovoz z DE
BOV ventil, filter priameho sania GREEN do 450PS, FMIC Kit, bateria premiestnena do kufra, apex performance podvozok, walbro pumpa, drift volant, shortshifter, 17" Alessio 215 a 225, budiky tlak+teplota oleja a boost, EBC HKS ECV IV, svarosvor, T28 Turbo s S14 chip S2 a 1Bar na turbe, odvetranie vaciek, camber bolts, skrupiny Spacro Sprint, 5 bodove pasy, D2 hydraulicka rucka, vyhadzany komplet interier, predna aj zadna rozpera, ulozenie motora a prevodovky na pevno na hlinikoch, vsetky hlinikove remenice, velky vodny chladic, jednoidielny kardan, odlahceny zotrvak, kovokeramika,
200SX S13, 1991 dovoz z DE
BOV ventil, filter priameho sania GREEN do 450PS, FMIC Kit, bateria premiestnena do kufra, apex performance podvozok, walbro pumpa, drift volant, shortshifter, 17" Alessio 215 a 225, budiky tlak+teplota oleja a boost, EBC HKS ECV IV, svarosvor, T28 Turbo s S14 chip S2 a 1Bar na turbe, odvetranie vaciek, camber bolts, skrupiny Spacro Sprint, 5 bodove pasy, D2 hydraulicka rucka, vyhadzany komplet interier, predna aj zadna rozpera, ulozenie motora a prevodovky na pevno na hlinikoch, vsetky hlinikove remenice, velky vodny chladic, jednoidielny kardan, odlahceny zotrvak, kovokeramika,
- Jimmbo
- user
- Kontaktovat uživatele:
Takze su to len treningy alebo to je taka akcia ako bola na jar???
200sx S13 - vinova from OndraS13 -Motor od Playduda RB20DET, spojka Ogura carbon twin plate Clutch,cely vyfuk 3", podvozek HSD HR, nastavitelne ramena DW, DriftWorks geomaster v predu, jednodielny kardan, KAAZ 2way, tycky riadenia TEIN, Walbro, BOV HKS SQV,Boost, oil temp, oil press gauges, vems wideband lambda, tlak 0,8baru , drift knob DW,...vykon nevim ale jede to bokem docela slusne =P
P: MNOHO DIELOV Z S13...
- Jimmbo
- user
- Kontaktovat uživatele:
Ahaaaa...dikes lebo nejak som to nemohol najst ani na strankach ATmagazinu tak som myslel ze to su len treningy.... A to ze to je nocny drifting day neni bohvie co.... jak uvidime auta??? Podla svetiel????
200sx S13 - vinova from OndraS13 -Motor od Playduda RB20DET, spojka Ogura carbon twin plate Clutch,cely vyfuk 3", podvozek HSD HR, nastavitelne ramena DW, DriftWorks geomaster v predu, jednodielny kardan, KAAZ 2way, tycky riadenia TEIN, Walbro, BOV HKS SQV,Boost, oil temp, oil press gauges, vems wideband lambda, tlak 0,8baru , drift knob DW,...vykon nevim ale jede to bokem docela slusne =P
Chlape ty máš otázky
Veď tam je osvetlenie takže myslím že to bude fajn teda pre jazdcov ani nie ale pre divákov určite
Veď tam je osvetlenie takže myslím že to bude fajn teda pre jazdcov ani nie ale pre divákov určite
- Jimmbo
- user
- Kontaktovat uživatele:
Nom som zvedavyTuSa píše:Chlape ty máš otázky
Tak cital som ze trat bude mierne osvetlena a kuzele budu akesi reflexne ale aj tak...
Uvidime necham sa prekvapit
Zvedavý som aj ja ako to tam vymyslia hlavne pozeranie z tých skál nad dráhou že koľko mrcín sa ráno nájde
caute, som pomerne cerstvym majitelom dvojkila, mozem sa k vam pridat?
1991 RS13 black
-
- Member
- Kontaktovat uživatele:
Fuha strasne rad by som isiel, len kto ma tam odvezie.. ?