Ho kdyžtak 19týho zbijemmaca9 píše:vrtas píše:Se mnou je to zatim na 50%.Až podle výslednýho datumu 2.DriftShow
Ja doufam ze bude v nedeli po valkach ale ultima se furt nechce vyjdrit
Kdyby byla tak jedu radši driftshow než cds
Ho kdyžtak 19týho zbijemmaca9 píše:vrtas píše:Se mnou je to zatim na 50%.Až podle výslednýho datumu 2.DriftShow
vrtas píše:Ho kdyžtak 19týho zbijemmaca9 píše:vrtas píše:Se mnou je to zatim na 50%.Až podle výslednýho datumu 2.DriftShow
Kdyby byla tak jedu radši driftshow než cds
jj myslel jsem na to já bych se přidal, ale ještě by se musel doladit čas výjezdu, do kdy tam zůstáváš??maca9 píše:A co prazaci a okoli kdo jede v patek? dal bych sraz treba na Cernaku u MC
Matysek píše:jj myslel jsem na to já bych se přidal, ale ještě by se musel doladit čas výjezdu, do kdy tam zůstáváš??maca9 píše:A co prazaci a okoli kdo jede v patek? dal bych sraz treba na Cernaku u MC
Tak se příští týden domluvíme v kolik v pátek vyrazíme z prahy, a třeba se ještě někdo přidá.maca9 píše:Matysek píše:jj myslel jsem na to já bych se přidal, ale ještě by se musel doladit čas výjezdu, do kdy tam zůstáváš??maca9 píše:A co prazaci a okoli kdo jede v patek? dal bych sraz treba na Cernaku u MC
No to zalezi jestli bude v nedeli drift show. jestli nebude tak v sobotu vecer balim a mizim. jestli jo tak tam jeste prespim a rano hura na sosnu. Ale obavam se ze nebude
neni problemVanas píše:jak tak na to tady koukam tak vetsina z vas pojede pres Mladou Boleslav, mam v planu jet taky v patek tak by sme si tu nekde mohli dat sraz a jet spolecne...