to Elviiis: s kym to tam je dohodnuty? primo s nejakym poradatelem nebo budou vsichni vedet ze prijede nejakej Vanas a bude si tam neco kolikovat?

Tak teď přemejšlím jestli u svých nebo se "svýma"...uvidíme, se mnou kdyžt ak počítej jako jedno místo...
  Tak teď přemejšlím jestli u svých nebo se "svýma"...uvidíme, se mnou kdyžt ak počítej jako jedno místo... 

Tomita dorazi kdy? neboj, s nizkyma podvozkama se pocita...Fire píše:Hlavně pls ať je to místo kam se dá zajet i s nízkým podvozkem
-Počítejte ještě místo pro Tomitu

Chlape volal jsem přímo tomu šéf oragnizátorovi. říkal že si tam mám někdo z nás prostě v pátek dojet a vykolíkovat to.Vanas píše:jeste takovej dotazek: kde to mam vyhradit? v tom kempu 1?
to Elviiis: s kym to tam je dohodnuty? primo s nejakym poradatelem nebo budou vsichni vedet ze prijede nejakej Vanas a bude si tam neco kolikovat?

pri vstupe len povedat ze som s klubu alebo ako? zatial cafte
  pri vstupe len povedat ze som s klubu alebo ako? zatial cafte  uz sa tesim
   uz sa tesim 
Vanas píše:jak teda s tim prijezdem? kdo me v Bolce "nabere"?
 Posli mi svoje cislo a ja ti dam vedet az budem vyrazet z Cernyho mostu
  Posli mi svoje cislo a ja ti dam vedet az budem vyrazet z Cernyho mostu
Bude to v poho jsme rychlejsi jak mechousove od ferrari a v patek k veceru sem v mimoniOndraS13 píše:Máte to ale našlapaný ne ? - mimoň za dveřma .... !jerrys13 píše:já jedu z dirickem11 když dáme dohromady auto
takže jedno místo pro nás please

Pak budeš vyprávět. Mě se tam na konec ani moc nechce.. když sem slyšel co tam chcou udělat pořadatelé tak tam bude docela tlačenica...
 Pak budeš vyprávět. Mě se tam na konec ani moc nechce.. když sem slyšel co tam chcou udělat pořadatelé tak tam bude docela tlačenica...