Vaha vzduchu
Re: Vaha vzduchu
Zdar chlapi, jeste sem to tu asi nepsal , ale i presto , ze jsem byl na diagnostice a tam mi rekli, ze je to vahou vzduchu tak to tak nakonec vubec nebylo, cely problem byl v
lambde, akorat bylo zvlastni ze po nasazeni te druhe vahy to jelo v pohode, tim padem nejde vic dodat nez ze cesty 200sx jsou nevyspitatelne
lambde, akorat bylo zvlastni ze po nasazeni te druhe vahy to jelo v pohode, tim padem nejde vic dodat nez ze cesty 200sx jsou nevyspitatelne
i se špatnou váhou vzduchu jde nastartovat, na diagnostice to asi neví, a protože tomu nerozumí, tak to na ni svedli
ak to po vymene za inu AFM islo v pohode, tak to bolo v AFM...ak by bola povodna AFM rovnaka ako nova, tak by ziadna zmena nenastala, zakladna logika. A zaroven bol podla vsetkeho problem v lambde...Otazka znie preco si tam nenechal tu druhu AFM, ked to s nou v pohode islo a menil si lambdu?Lee77 píše:Zdar chlapi, jeste sem to tu asi nepsal , ale i presto , ze jsem byl na diagnostice a tam mi rekli, ze je to vahou vzduchu tak to tak nakonec vubec nebylo, cely problem byl v
cesty 200sx su rovnako vyspitatelne ako cesty akehokolvek ineho auta, treba si len dat dohromady spravne suvislosti.
treba ma s14 taky nejaky selflearn kterej se uci podle lambdy. pri odpojeni baterky na delsi dobu se ecu resetuje. takle to je u euro p11 primera ecu