A na tytul Pan ohne sem hrdy ale vsichni vime kdo je pravy Pan ohne

ten kdo ma rad buřty poradne opecenymaca9 píše:tak tak kdo nebyl muze litovat byla fakt sranda a na ty fotky se uz tesim jak malej

Lefa píše:ten kdo ma rad buřty poradne opecenymaca9 píše:tak tak kdo nebyl muze litovat byla fakt sranda a na ty fotky se uz tesim jak malej

Matysek si jen rad dopreje trochu horkyho
  Matysek si jen rad dopreje trochu horkyho 

Jo u auta jste byli jenze jsem se nechtel otravovat je mi 16 tak asi takLefa píše:ses k nam mel prihlasit, jestli zrovna nekdo z nas byl u aut..Svobda píše:Mimon byla fajn az na patecni pocasi ,ale byli jste pekne daleko uz jsem myslel ze tam nejste a pak jsem uvidel vase auta .
Foto zde: nekde tam jsou i vase auta http://holden.rajce.idnes.cz/Mimon/

jojo ty špatné starty potvrzuju... obě rozjížďky jsem jeli s firem spolu a obě jsem mu na rozjezd uletěl jak nic a tu první jsem ho fest prohnal dostal mně o čumák auta ale výjezdovku mněl o 15km/h vyšší... moje T25 neměla sebemenší šanci...kenivruh píše:Tak to mas uplnu pravdu 14s a 170 km/h to je dost zly start. Pozri si inych, co mali v cieli 170 km/h aky maju cas. A aj ty co vraveli, ze nemozes ist pod 13.5s nech sa pozruFire píše: Na sprintech jsem posral oba starty
Este jedna vec. Mozno by mohli organizatori ist s dobou a zmenit kategorizaciu na rovnaku ako sa pouziva u nas. Myslim ze je ovela spravodlivejsia a nemiesa hrusky z jablkami. Civicy by dostali konecne do svojej kategorie superov a nam by do kategorie neliezli stvorkolkyLen jedna vec nieje spravodliva, ze by sme boli v kategorii s bukym

sme byli schvalne roztazeny aby se mezi nas nekdo veselKytt píše:Bylo to super akorát jsem nikoho nepotkal ,a u aut nikdo nebyl a mi jsme se tam už nevešli

Cesta domů v pohodě a jak koukám tak i vesy dorazil, i když jsme na dálnici dvakrát museli na chvíli zastavit
  Cesta domů v pohodě a jak koukám tak i vesy dorazil, i když jsme na dálnici dvakrát museli na chvíli zastavit   a pak se není čemu divit že nás nizzmo kousek před jihlavou předjíždí
  a pak se není čemu divit že nás nizzmo kousek před jihlavou předjíždí   

těším se na další a doufám že bude minimálně v takovém počtu jako byla v mimoni
  těším se na další a doufám že bude minimálně v takovém počtu jako byla v mimoni   Ale chtělo by to aby jsem byli všichni pohromadě
  Ale chtělo by to aby jsem byli všichni pohromadě   A ty si vesy schovej svoji pláštěnku,kdyby náhodou příště pršelo
  A ty si vesy schovej svoji pláštěnku,kdyby náhodou příště pršelo   

Bylo super že nám to tak vyšlo a mohli jsme se postavit vedle sebeElviiis píše:jojo ty špatné starty potvrzuju... obě rozjížďky jsem jeli s firem spolu a obě jsem mu na rozjezd uletěl jak nic a tu první jsem ho fest prohnal dostal mně o čumák auta ale výjezdovku mněl o 15km/h vyšší... moje T25 neměla sebemenší šanci...kenivruh píše:Tak to mas uplnu pravdu 14s a 170 km/h to je dost zly start. Pozri si inych, co mali v cieli 170 km/h aky maju cas. A aj ty co vraveli, ze nemozes ist pod 13.5s nech sa pozruFire píše: Na sprintech jsem posral oba starty
Este jedna vec. Mozno by mohli organizatori ist s dobou a zmenit kategorizaciu na rovnaku ako sa pouziva u nas. Myslim ze je ovela spravodlivejsia a nemiesa hrusky z jablkami. Civicy by dostali konecne do svojej kategorie superov a nam by do kategorie neliezli stvorkolkyLen jedna vec nieje spravodliva, ze by sme boli v kategorii s bukym
Firemu to jede suprově... smekám
 ..každopádně tobě to jede taky jako kráva ,ještě donedávna bych byl daleko za tebou
 ..každopádně tobě to jede taky jako kráva ,ještě donedávna bych byl daleko za tebou