P: Svody na CA18DET -prodano-
P: Svody na CA18DET -prodano-
Prodám odskoušený nerezový svody. Důvod prodeje je ten že už je nebudu potřebovat. původní cena http://www.tuning-no1.cz/zbozi/10150-ni ... -srs-svody
http://www.tuning-no1.cz/zbozi/10151-ni ... let-system
Svody jsem měl namontovány na autě asi 3 měsíce. Při přípravě na technickou jsem je radši sundal.
Nyní za 6000,- včetně vývodu z turba
http://www.tuning-no1.cz/zbozi/10151-ni ... let-system
Svody jsem měl namontovány na autě asi 3 měsíce. Při přípravě na technickou jsem je radši sundal.
Nyní za 6000,- včetně vývodu z turba
- Přílohy
-
- IMG_0217.jpg (94.42 KiB) Zobrazeno 13440 x
-
- IMG_0216.jpg (97.35 KiB) Zobrazeno 13438 x
-
- IMG_0215.jpg (106.67 KiB) Zobrazeno 13440 x
Naposledy upravil(a) Nyci dne 06.02.2015, 20:22, celkem upraveno 9 x.
- Vladislav Bureš
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: Svody nissan 200sx S13
Promin za OT ale když porovnám ten odkaz a foto tak si to až na tvar potrubí moc podobné není, hlavně svary na odkazu žádné nejsou. Jiný tvar příruby k hlavě motoru přisuzuju tomu že se jedná o svody na jiný model
Re: Svody nissan 200sx S13
Taky jsem na to koukal že tam jsou ty sváry ale bylo mi řečeno že na internetu jsou jen ilustrativný foto. Tak jak jsou vyfocený na motoru tak doopravdy vypadaj.
Re: P: Svody nissan 200sx S13
stále aktuální
aktualizováno
Pokud se pídíš po tom jestli maj vevnitř příčku tak ne nemaj. Pokud jí tam chceš dodělat není problém. Známej pracuje s nerezí tak ti jí tam dovaříme.
Já se spíš pídim po tom jak kvalitně je to svařený a jak je provařenej ten materiál.Nyci píše:Pokud se pídíš po tom jestli maj vevnitř příčku tak ne nemaj. Pokud jí tam chceš dodělat není problém. Známej pracuje s nerezí tak ti jí tam dovaříme.
S15 - JDM
Materiál je provařenej dobře. měl jsem to právě u toho známího co vaří ten nerez aby mě to zkouknul. A už první věc je že sváry u motoru nejsou prováděny na tupo, ale trubka od svodů je vsazena do príruby. Takže mi bylo řečeno že na svár nepůsobí skoro žádná síla. navíc jesou uvnitř trubek sváry broušeny aby tam nebyly žádné otřepy. Takže usuzuju že jsou dělaný podstivě.
aktualizován 1 příspěvek
- remo
- user
- Kontaktovat uživatele:
turbo je na rovnakom mieste ako ako so seriovymi zvodmi??
dik
dik
remo
200SX S13, 1991 dovoz z DE
BOV ventil, filter priameho sania GREEN do 450PS, FMIC Kit, bateria premiestnena do kufra, apex performance podvozok, walbro pumpa, drift volant, shortshifter, 17" Alessio 215 a 225, budiky tlak+teplota oleja a boost, EBC HKS ECV IV, svarosvor, T28 Turbo s S14 chip S2 a 1Bar na turbe, odvetranie vaciek, camber bolts, skrupiny Spacro Sprint, 5 bodove pasy, D2 hydraulicka rucka, vyhadzany komplet interier, predna aj zadna rozpera, ulozenie motora a prevodovky na pevno na hlinikoch, vsetky hlinikove remenice, velky vodny chladic, jednoidielny kardan, odlahceny zotrvak, kovokeramika,
200SX S13, 1991 dovoz z DE
BOV ventil, filter priameho sania GREEN do 450PS, FMIC Kit, bateria premiestnena do kufra, apex performance podvozok, walbro pumpa, drift volant, shortshifter, 17" Alessio 215 a 225, budiky tlak+teplota oleja a boost, EBC HKS ECV IV, svarosvor, T28 Turbo s S14 chip S2 a 1Bar na turbe, odvetranie vaciek, camber bolts, skrupiny Spacro Sprint, 5 bodove pasy, D2 hydraulicka rucka, vyhadzany komplet interier, predna aj zadna rozpera, ulozenie motora a prevodovky na pevno na hlinikoch, vsetky hlinikove remenice, velky vodny chladic, jednoidielny kardan, odlahceny zotrvak, kovokeramika,
A fotky zobrazujici zpracovani by taky bodly. Hlava - svody + detail kanalku a smesovace.
Dik
Dik
Turbo na uplně stejným místě není. je kousek níž a rochu pootočený. Ale jediný s čím jsem měl problém při montáži byl odtok oleje který jsem musel trochu upravit ten k tomu daruji.remo píše:turbo je na rovnakom mieste ako ako so seriovymi zvodmi??
dik
Na fotky vnitřku se zatím nikdo neptal tak hned jak dorazím do garáže tak je nafotím. Tipuju příští týden. Jinak jak jsem psal. sváry uvnitř jsou broušený a není tam na výstupu přepáška.