cena 60tis s hotovou stk a dovozovkou - tzn: že přijedete koupíte auto zajedete na dopravku tam evidenčka daj vam spz a hotovson

Bylo bourané? Nebo to je nějaká izolace, která je vystouplá? Anebo za to může fotka.
 Bylo bourané? Nebo to je nějaká izolace, která je vystouplá? Anebo za to může fotka.

aut z itálie sem viděl taky už dost a sou dobrý - nebo alespoň co dovezem my, max co se řeší tak bordel v interiéru nebo nějakej ten škrábanec rok to je 1990blázen píše:sorry za OT ale dobré auto jsem z itálie ještě neviděl a to sem jich viděl dost,.. kterej to je rok? 89,90,91?
ahoj k vidění je v české třebové, no sobota odpoledne ,envim ,podle úrovně zájmu, jinak do 12 dopoledne bez problémuOndraS13 píše:kde přesně je k vidění ? Byla by možnost to zkouknout v sobotu odpoledne ?

Zájem je asi takovej že bych se chtěl jenom podívat - jak vypadá - jedu v sobotu olomouc ! Chci jet časně z rána ale nevim jak se budu vracet ! Neřikám že mám vážnej zájem ale když to mám víceméně cestou ... uvidim jak by mě to vyšlo - dal by jsi mi prosimtě kdyžtak přesnou adresu ? Nebo telefon ? Byla by popřípadně možnost že kdybych ti zavolal že jsem u bazaru že by jsi si udělal čas a přijel ? Ale neni to životně nutný ! Díkymartin.matess píše:ahoj k vidění je v české třebové, no sobota odpoledne ,envim ,podle úrovně zájmu, jinak do 12 dopoledne bez problémuOndraS13 píše:kde přesně je k vidění ? Byla by možnost to zkouknout v sobotu odpoledne ?

najeto 193 tis km a staci se podivat na barvu brzdove a spojkove kapaliny. Vsadim se ze tak casto jako menili brzdovky menilu i olej v motoru
  najeto 193 tis km a staci se podivat na barvu brzdove a spojkove kapaliny. Vsadim se ze tak casto jako menili brzdovky menilu i olej v motoru   Ten motor bude asi tichej kvuli tomu ze uz to nema zadny komprese tak se to snadno "převaluje"
 Ten motor bude asi tichej kvuli tomu ze uz to nema zadny komprese tak se to snadno "převaluje"