Aj ked Predpokladam Ze CA18 DET. :-)
  Aj ked Predpokladam Ze CA18 DET. :-)Aj tak som to trocha po*arl, lebo turbo je aj tak vzdy na vodicovej strane.Fogi píše:mam 1.8 ..normální sériovku..nijak upravenou
 Asi najpelsie ho najdes tak ako tu uz bolo pisane. Chod od sisky (vzduchoveho filtra) po hadici, a dostanes sa az k turbu.
  Asi najpelsie ho najdes tak ako tu uz bolo pisane. Chod od sisky (vzduchoveho filtra) po hadici, a dostanes sa az k turbu.  
 čekal sem,že je větší..je docela mrňavý,co??
  čekal sem,že je větší..je docela mrňavý,co??Skorej by som to povedal tak ze turbo je vzdy za vyfukovim potrubim nez ze je vzdy na vodicovej strane..driftak píše:Aj tak som to trocha po*arl, lebo turbo je aj tak vzdy na vodicovej strane.Fogi píše:mam 1.8 ..normální sériovku..nijak upravenouAsi najpelsie ho najdes tak ako tu uz bolo pisane. Chod od sisky (vzduchoveho filtra) po hadici, a dostanes sa az k turbu.

jaký je tam turbo?(typ) to totiž neni vidět
 jaký je tam turbo?(typ) to totiž neni vidětT25. Ale take otazky sa tu nepytaj. Zakladnych informacii o tomto aute je plny googleFogi píše:ma nejvic navedlo,že mam jít od vzduchovýho filtru po tom jeho potrubí..podle toho sem ho našel:) ale neni vidět celýjaký je tam turbo?(typ) to totiž neni vidět

ja som menil T2, za T25 (T25 mas aj ty, ako kazde seriove CA18Det) a T2 je omnoho mensie. :-D A naozaj na tomto fore najdes vsetko aj ohladom motora, turba, karoserie, ... Treba len pouzit "hladat".Fogi píše:ma nejvic navedlo,že mam jít od vzduchovýho filtru po tom jeho potrubí..podle toho sem ho našel:) ale neni vidět celýjaký je tam turbo?(typ) to totiž neni vidět

vrtas píše:Počkejte ono sériové CA18DET v s13 má T25?