Vita.s13 píše:Vzadu urez domecky a navar z s13 otrochu niz a bude ti tam pasovat bez jakejkoli problemu podvozek z S13.
Tohle udelat tak si ho najdu a taky mu neco uriznu
Vita.s13 píše:Vzadu urez domecky a navar z s13 otrochu niz a bude ti tam pasovat bez jakejkoli problemu podvozek z S13.
proc ne co je na tom kdyz muze nejakej kundak urezat na skodovke a nacpat to tam z golfu tak proc to neudelat u nissanu bych se toho vubec nebalSilverFox píše:Vita.s13 píše:Vzadu urez domecky a navar z s13 otrochu niz a bude ti tam pasovat bez jakejkoli problemu podvozek z S13.
To by bylo jako vtrhnout do muzea nissan s flexou Ta jeho je fakt krasnej kousek a nevratny zasahy bych neprovadel.pablo píše:proc ne co je na tom kdyz muze nejakej kundak urezat na skodovke a nacpat to tam z golfu tak proc to neudelat u nissanu bych se toho vubec nebalSilverFox píše:Vita.s13 píše:Vzadu urez domecky a navar z s13 otrochu niz a bude ti tam pasovat bez jakejkoli problemu podvozek z S13.
To jsem si ze začátku o svojí taky myslelSilverFox píše: To by bylo jako vtrhnout do muzea nissan s flexou Ta jeho je fakt krasnej kousek a nevratny zasahy bych neprovadel.
Nu at ti kdyztak posle fotkyjsadik píše:To jsem si ze začátku o svojí taky myslelSilverFox píše: To by bylo jako vtrhnout do muzea nissan s flexou Ta jeho je fakt krasnej kousek a nevratny zasahy bych neprovadel.
Chces podvozek? A mas prachy? Tak si nech vyrobit neco na miru treba od HPsporting, ale neco to stoji, pokud chces vykon/cena tak je nejrozumnejsi predelat zadni domecky a vybrat si neco ze sortimentu S13 kterej je pomerne obsahlej. Nebo si kup neco na S12, treba ten megan. Jen je skoda, ze za ty penize by si mohl mit podvozek z S13 kvalitnejsi a dost mozna i levnejsi.SilverFox píše:Nu at ti kdyztak posle fotkyjsadik píše:To jsem si ze začátku o svojí taky myslelSilverFox píše: To by bylo jako vtrhnout do muzea nissan s flexou Ta jeho je fakt krasnej kousek a nevratny zasahy bych neprovadel.
Nevim co váží vzadu mustang,každopádně smysl tlumičů z land cruisera je vtom že jsou na těžký auto,tim pádem na ně můžeš narvat tužší pružinu.Jestli to funguje může to bejt fajn..SilverFox píše:Jde tam nacpat i neco na mustanga
Na kazachstan jsem zrovna vcera koukal Skoda ze tam neni nikdo z cr. Treba jsadik.