je to tekhle hezký !
 je to tekhle hezký ! 
 preci jen kdyz si spocitam naklady tak sem hodne daleko za cenou za kterou bych to rad prodal
 preci jen kdyz si spocitam naklady tak sem hodne daleko za cenou za kterou bych to rad prodal

nerad jezdim sockou
 nerad jezdim sockou   jenze ho stejne ni kdo nechce
 jenze ho stejne ni kdo nechce  

je tim ze ho udelal sam mocny pan Heini
 je tim ze ho udelal sam mocny pan Heini  

tak kup nejakou mrdku na spanelskych papirech a predelej stitkyKopriw píše:nejradsi bych ho strelil a koupil si novy na spanelskejch papirechnerad jezdim sockou
jenze ho stejne ni kdo nechce

I kdyby to nahlasil...tak jet tam s tim by bylo peklo, taky jsem neco podobneho zvazoval s mym ale je to kravina, dojel bych ohluchly a zraly na invalidni vozik. Jedine na podvalu, ale to je zas drbacka...Gelo píše:a preco to normalne neodhlasis a nenahlasis v spanielsku???
nemoze to byt take strasne tak po dialnici 100KMH a 2500otacok a nemoze to hucat ja na mojom aute este aj karavan za autom a isiel som do talianska a v pohode sa to da neohluchol som a zubi mam vsetkiPeca píše:I kdyby to nahlasil...tak jet tam s tim by bylo peklo, taky jsem neco podobneho zvazoval s mym ale je to kravina, dojel bych ohluchly a zraly na invalidni vozik. Jedine na podvalu, ale to je zas drbacka...Gelo píše:a preco to normalne neodhlasis a nenahlasis v spanielsku???

Jet stovkou 2000km je za trest. A Kopriw ma tusim i vykuchanou veskerou izolaci takze by ohluchnul i takGelo píše:nemoze to byt take strasne tak po dialnici 100KMH a 2500otacok a nemoze to hucat ja na mojom aute este aj karavan za autom a isiel som do talianska a v pohode sa to da neohluchol som a zubi mam vsetkiPeca píše:I kdyby to nahlasil...tak jet tam s tim by bylo peklo, taky jsem neco podobneho zvazoval s mym ale je to kravina, dojel bych ohluchly a zraly na invalidni vozik. Jedine na podvalu, ale to je zas drbacka...Gelo píše:a preco to normalne neodhlasis a nenahlasis v spanielsku???

nausi a pojde alebo protihlukove stople ak by som mal problem len v tom ze ohluchnem alebo pridme o zoby tak by my to za to riziko stalo
 nausi a pojde alebo protihlukove stople ak by som mal problem len v tom ze ohluchnem alebo pridme o zoby tak by my to za to riziko stalo potom ta izolace neni,kurevsky tvrdej podvozek,wastegate je cca 20cm urizla trubka,takze rachot jako hovado
 potom ta izolace neni,kurevsky tvrdej podvozek,wastegate je cca 20cm urizla trubka,takze rachot jako hovado   

bohuzel je od koupe odrazujou prave ty papiry a udajny problemy s prehlasenim z cr sem
 bohuzel je od koupe odrazujou prave ty papiry a udajny problemy s prehlasenim z cr sem  

dohoda jista
 dohoda jista