jezdíte s dvoukilem i v zimě?
Re: jezdíte s dvoukilem i v zimě?
Já mám už skoro měsíc zazimováno, vytáhnu až bude zase hezky, navíc budu montovat alarm
UDC Team
- winie
- user
- Kontaktovat uživatele:
nejezdim. na to mam civica. navic nestartuju a sem z pulky rozebranej
Uvidí se, ale spíš to vidím na možnost 2.Budu muset zajet engine
- Foxone
- user
- Kontaktovat uživatele:
mozno na druhu zimu sem hodim odpoved
S 12 Grand Prix Edition (FJ20E) - swap na CA18DETTTT - riesi sa elektrika
BMW E36 325TD
budeš jezdit stylem rychle a zběsile počítej taky že ti bude mizet benzín stylem rychle a zběsile
BMW E36 325TD
budeš jezdit stylem rychle a zběsile počítej taky že ti bude mizet benzín stylem rychle a zběsile
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
zazimovano a na aute se maka krom toho minulou zimu mi sul rozezrala afm (nic jinaciho to nemohlo bejt) solej tu i na sucho , staci aby bylo kolem nuly a uz solej kokoti..
bmw 335i dct rv.09
opel astravan 1.7 cdti rv.08 (kram jeden comonrailovej -( ) (opel by to mel zabalit!!!)
opel astravan 1.7 cdti rv.08 (kram jeden comonrailovej -( ) (opel by to mel zabalit!!!)
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
jo, presne... na suche silnici, teplota nad nulou, nikde ani vlocka snehu nebo stopa po namraze a sypac jede naplno tak, ze kusy soli odrazejici se od suche silnice mydli do predniho skla... A vecer ve zpravach hlavni kokot vystoupi se zvasty, ze za 14 dnu letosni zimy maji spotrebovano X % (temer vsechno) z letosniho pridelu posypoveho materialu... Hovada to jsou, patri je popravit!!!
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
- Mirek
- user
- Kontaktovat uživatele:
to nemuzes takhle brat....at sypou...radsi 2x posypat zbytecne, nez jednou ne a rozbit auto nebo sebe...
In progress:Nissan 260SX S13 Spec-R Twin Turbo
Future project car #1: Nissan Primera P10 GT rv.91 SR20DE (Evolution I in progress)
Future project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (Evolution I in progress)
Daily car 1: Octavia I TDI (66kw) swap na ASV 81kw, 6q řevodovka, RS podvozek, sprint 764, 96kw turbo kit
Daily car 2: Felicia II
Just for fun: Aprilia RSV 1000 Mille
Ex Car: Nissan 200SX RPS13 rv.91 SR20DET
Prodej ND na 200sx: Seznam dilu zde
Future project car #1: Nissan Primera P10 GT rv.91 SR20DE (Evolution I in progress)
Future project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (Evolution I in progress)
Daily car 1: Octavia I TDI (66kw) swap na ASV 81kw, 6q řevodovka, RS podvozek, sprint 764, 96kw turbo kit
Daily car 2: Felicia II
Just for fun: Aprilia RSV 1000 Mille
Ex Car: Nissan 200SX RPS13 rv.91 SR20DET
Prodej ND na 200sx: Seznam dilu zde
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
¨Mirek píše:to nemuzes takhle brat....at sypou...radsi 2x posypat zbytecne, nez jednou ne a rozbit auto nebo sebe...
nejvetsi prdel je kdyz ti zacnou prokluzovat kola kvuli tomu ze je moc velka vrstva soli na silnici
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
No, brat to takhle musim, protoze v okruhu 20km nebyla ani jedna snehova vlocka, nebylo po desti a nemrzlo. Zcela evidentne jen spotrebovavali pridel a az bude opravdu potreba, nebudou mit cim...Mirek píše:to nemuzes takhle brat....at sypou...radsi 2x posypat zbytecne, nez jednou ne a rozbit auto nebo sebe...
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
Tak ja mám taky už zazimováno ale kdzž je napadlej sníh a je suchá silnice tak se rát projedu ,krásně to táhne jak je studenej vzduch i zvuk je takovej hlubší při nasávání
BLACK GOLD S13
ALFA ROMEO 166 2,4 JTD
Dirt Bike 250cc
Lovecké Potřeby http://lovpot.cz/
Výroba Nábytku z Palet http://lovpot.cz/index.php/nabytek-z-palet-new-a166
ALFA ROMEO 166 2,4 JTD
Dirt Bike 250cc
Lovecké Potřeby http://lovpot.cz/
Výroba Nábytku z Palet http://lovpot.cz/index.php/nabytek-z-palet-new-a166
já mám auta dvě tak bych potřeboval 2 odpovědi. s jednim jezdim pořád protože je na normální ježdění a druhý mám rozebraný ale jezdit s ním v zimě nehodlám. Ale jak tu píše kytt v zimě je to uplně jiný svezení.
-
- user
Taky mam zazimováno. Musim přehodit motor, dát novou spojku a doladit trochu podvozek. Abych na jaře moh zase jezdit bez problémů . Doufam..
200SX - S13 - série