Problem so svetlami

otázky a odpovědi technického rázu
Odpovědět
Jimmbo
user
Kontaktovat uživatele:

Problem so svetlami

Příspěvek od Jimmbo »

Nejdu mi vyklapat svetla ked pouzijem to tlacitko na vyklopenie..Neviem cim to moze byt lebo ked zapnem svetla tak sa mi vyklopia a ked ich vypnem a vypnem kluc tak sa mi sklopia ale na to tlacitko nereaguju.. A este sa mi nevypina svetlo vo vnutri ked zatvorim dvere...stale svieti... moze to byt tymi cidlami vo dverach??
Dik za rady...
Pouzil som aj hladat a tam bolo len ako vymenit ziarovku a montaz xenonov..
Obrázek

200sx S13 - vinova from OndraS13 -Motor od Playduda RB20DET, spojka Ogura carbon twin plate Clutch,cely vyfuk 3", podvozek HSD HR, nastavitelne ramena DW, DriftWorks geomaster v predu, jednodielny kardan, KAAZ 2way, tycky riadenia TEIN, Walbro, BOV HKS SQV,Boost, oil temp, oil press gauges, vems wideband lambda, tlak 0,8baru , drift knob DW,...vykon nevim ale jede to bokem docela slusne =P
P: MNOHO DIELOV Z S13...
driftak
user
Kontaktovat uživatele:

Re: Problem so svetlami

Příspěvek od driftak »

Jimmbo píše:Nejdu mi vyklapat svetla ked pouzijem to tlacitko na vyklopenie..Neviem cim to moze byt lebo ked zapnem svetla tak sa mi vyklopia a ked ich vypnem a vypnem kluc tak sa mi sklopia ale na to tlacitko nereaguju.. A este sa mi nevypina svetlo vo vnutri ked zatvorim dvere...stale svieti... moze to byt tymi cidlami vo dverach??
Dik za rady...
Pouzil som aj hladat a tam bolo len ako vymenit ziarovku a montaz xenonov..
vnutorne svetlo budu na 90% spinace vo dverach, a pozeral si to tlacitko na samostatne otvatranie svetiel?? mas to zapojene cele? Vidim to jedine na odstavenie toho tlacitka. nam sa vyklopi len 1,5 svetla kym nenastartujem. :-D Ale to je baterkou. :lol:
Lilo projekt Nissan 200sx - S13 - rozpredaj
Yamaha Raptor 700
MB W124 2,5TD automat- momentalny daily car

Kto neskoro brzdí, ďalej zájde. ---...benzín nás každodenný daj nám dnes,posveť sa ostrá vačkovka,príd očakávaný výkon z teba,i neuveď nás do zadretia,ale zbav nás usadenín karbonu,lebo tvoj je olej,i klukovka,i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen.
Jimmbo
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimmbo »

no ti cidla povymienam a potom uvidim ale tie svetla neviem... tlacitko som neodpajal takze by malo byt zapojene a nikdy som vyklopit svetla tym tlacitkom neskusal lebo som to priviezol bez svetiel....
Obrázek

200sx S13 - vinova from OndraS13 -Motor od Playduda RB20DET, spojka Ogura carbon twin plate Clutch,cely vyfuk 3", podvozek HSD HR, nastavitelne ramena DW, DriftWorks geomaster v predu, jednodielny kardan, KAAZ 2way, tycky riadenia TEIN, Walbro, BOV HKS SQV,Boost, oil temp, oil press gauges, vems wideband lambda, tlak 0,8baru , drift knob DW,...vykon nevim ale jede to bokem docela slusne =P
driftak
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od driftak »

Jimmbo píše:no ti cidla povymienam a potom uvidim ale tie svetla neviem... tlacitko som neodpajal takze by malo byt zapojene a nikdy som vyklopit svetla tym tlacitkom neskusal lebo som to priviezol bez svetiel....
No a kedze si to nepozeral (nikdy neodpajal) tak predpokladam ze netusis ci to je zapojene secko. :lol: Ked pozres to, a zapojis, ... Myslim ze to bude tym ked normalne sa ti vyklapaju.
Yamaha Raptor 700

Kto neskoro brzdí, ďalej zájde. ---...benzín nás každodenný daj nám dnes,posveť sa ostrá vačkovka,príd očakávaný výkon z teba,i neuveď nás do zadretia,ale zbav nás usadenín karbonu,lebo tvoj je olej,i klukovka,i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen.
Lefa
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lefa »

u toho svetylka uvnitr auta me napadlo, mas to vubec ve spravnej poloze ten prepinac u svetla na strope? sou tam tri polohy, jedna strana je to porad vypnuto, poloha ve stredu reaguje na otevirani a zavirani dveri a druha strana je porad zapnuto
je to asi blbost :D ale jen tak pro upresneni :lol:
modrá S13, 89´
GO motoru by kentoya
komplet nerez vyfuk, podvozek Tein Basic, Apexi Power Intake Kit, FMIC, Bov HKS black, Walbro, rozpěry chrom (přední a zadní), Stage1, 18", bodykit, VLSD s14, přední brzdy s14, jednodilnej kardan, silentbloky motoru a převodovky Nismo, tention rods Megan Racing, volant + nába MOMO, řadička Nismo
Daily car: Nismo Almera 1.4

alu 18" 4x114.3 - na prodej forum/viewtopic.php?f=147&t=18622
Jimmbo
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimmbo »

Lefa píše:u toho svetylka uvnitr auta me napadlo, mas to vubec ve spravnej poloze ten prepinac u svetla na strope? sou tam tri polohy, jedna strana je to porad vypnuto, poloha ve stredu reaguje na otevirani a zavirani dveri a druha strana je porad zapnuto
je to asi blbost :D ale jen tak pro upresneni :lol:
Ja vim... :wink: Mne to najprv nesvitili tak sem to zapel potom ked sem zavrel tak to svitilo stale tak sem dal dalsi polohu a aj tak to svitilo... tak sem si zasvitil mibilem a dal sem to na polohu kde reaguje na dvere, zavrel sem dvere a pozoroval sem auto asi 10min a nezhaslo to... :x
Obrázek

driftak
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od driftak »

teraz ma napadlo, ked ti to stale svieti, musel niekto spojit draty dokopy. Spinac vo dverach predsa rozpina. Ked mas otvorene je zopnuty, a ked zavres rozopne sa. Hmm je to na zamyslenie. :lol:

Edit: Este jedna otazocka. Ten indikator zapnutych svetiel, co vrieska ked mas zapnute svetla a otvorene soferove dvere, ten ti vrieska tak ako ma?? Je napajany na ten isty spinac, takze ak ti funguje spinac musi ti spravne fungovat aj vrestadlo.
Yamaha Raptor 700

Jimmbo
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimmbo »

driftak píše:teraz ma napadlo, ked ti to stale svieti, musel niekto spojit draty dokopy. Spinac vo dverach predsa rozpina. Ked mas otvorene je zopnuty, a ked zavres rozopne sa. Hmm je to na zamyslenie. :lol:

Edit: Este jedna otazocka. Ten indikator zapnutych svetiel, co vrieska ked mas zapnute svetla a otvorene soferove dvere, ten ti vrieska tak ako ma?? Je napajany na ten isty spinac, takze ak ti funguje spinac musi ti spravne fungovat aj vrestadlo.
Hej to vrieska ako ma tak netusim aky je problem.. zeby spolujazdcovom??? rozoberiem svetlo pozrem este tam ale tam toho asi vela nenajdem.. hmm
Obrázek

driftak
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od driftak »

Jimmbo píše:
driftak píše:teraz ma napadlo, ked ti to stale svieti, musel niekto spojit draty dokopy. Spinac vo dverach predsa rozpina. Ked mas otvorene je zopnuty, a ked zavres rozopne sa. Hmm je to na zamyslenie. :lol:

Hej to vrieska ako ma tak netusim aky je problem.. zeby spolujazdcovom??? rozoberiem svetlo pozrem este tam ale tam toho asi vela nenajdem.. hmm
No teoreticky spolujazdcove. Myslim ze svetlom to nema preco byt, maximalne potom este zapojenim tlacitka v palubke.
Yamaha Raptor 700

Odpovědět