, tak mi dneska asi odeslo turbo mam 200sx s13 a nevim jaky tam je seriovi turbo , myslím že mi fak odešlo......
  , tak mi dneska asi odeslo turbo mam 200sx s13 a nevim jaky tam je seriovi turbo , myslím že mi fak odešlo......  proste jedu a vono to strasne řachtalo jako když sou tam vule jako když fouknete do vetrniku a vono se to tam chveje na tej hridelce (vypadato tak) akorad je to strasne hlasity a nemnelo to moc tah,problikavala mi kontrolka oleje pokaždy když sem slapnul na plyn takova ta olejnička  a strasne to řinčelo tak sem to protočil nad 5000ot  a držel sem ho pod plynem , doufal sem že se to chytne a to byla chyba....pak udelalo v tech cca 5500ot mohutny TSSSSSS a vod ty doby to netahne vubec tahnout problikava tam furt olej a řinčito jakoby od svodu ....takže to je turbo v prdely že??
  proste jedu a vono to strasne řachtalo jako když sou tam vule jako když fouknete do vetrniku a vono se to tam chveje na tej hridelce (vypadato tak) akorad je to strasne hlasity a nemnelo to moc tah,problikavala mi kontrolka oleje pokaždy když sem slapnul na plyn takova ta olejnička  a strasne to řinčelo tak sem to protočil nad 5000ot  a držel sem ho pod plynem , doufal sem že se to chytne a to byla chyba....pak udelalo v tech cca 5500ot mohutny TSSSSSS a vod ty doby to netahne vubec tahnout problikava tam furt olej a řinčito jakoby od svodu ....takže to je turbo v prdely že?? NEVITE NEKDO O NEJAKYM TURBU do 200sx s13 ? nevim jaky tam je? MUZE BYT HORŠÍ jestly jo tak ho hnet kupuju