Šťastný ale s problemy ...
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
Šťastný ale s problemy ...
Ahojda , sem si dneska poridil Nissanka , sem strasne stastnej ... Ale je tam problem , kupoval jsem ho stim ze ma vcudu turbo . kdyz sem si ho vezl dom vubec to netahlo coz by odpovidalo ... Ale nezere mi to olej a ani se z vejfuku necoudi , motor jde tise jak sepot kvetin nic netluce , neboucha , nevrze , proste nic ... prosim poradte diky
Re: Šťastný ale s problemy ...
CAS
power tranzistor
cívky nad svíčkama
pokud to ovšem není to turbo, jinak už jsem viděl asi pět dvoukil s údajně špatným turbem, z toho jednou opravdu bylo zbytek byl elektrikou tak jak jsem napsal
power tranzistor
cívky nad svíčkama
pokud to ovšem není to turbo, jinak už jsem viděl asi pět dvoukil s údajně špatným turbem, z toho jednou opravdu bylo zbytek byl elektrikou tak jak jsem napsal
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
To je mozny ... pac kdyz auto chcipnu tak se mi vse vynuluje ( hodiny atd ) a taky kdyz sem jel tak se mi rucicka tachometru pretocila az na 270 km/h proste az dolu .... sem myslel ze sem drsnej , az do doby kdy mne predjela 105ka a nevis nahodou jak to opravit ?? co vymnenit atd ?
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
tak ja se na to juknu ... diky moc
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
Jo a este jedna vec kdyz to natocim tak mi to chcipne ... musim to natocit a proslapnout pak to je OK .. treba to pomuze k urceni presnejsi pricine zavady ...
- OndraS13
- user
- Kontaktovat uživatele:
:/ hele ten kdo ti poradil je jeden z nejzkušenějších lidí , takže to udělej tak jak píše ! Jinak teda gratulace ke dvoukilu !
zaktualizovaná - malá verze podpisu ( radši )
Není toto projev např. zlých kompresí ve válcích?Edgardon píše:Jo a este jedna vec kdyz to natocim tak mi to chcipne ... musim to natocit a proslapnout pak to je OK .. treba to pomuze k urceni presnejsi pricine zavady ...
Ondro: wtf?
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
Diky za rady ... ted bych ale potreboval dalsi ... muj nissanek je rocnik 89 a nemam u technicaku emisni normy a potreboval bych je zjistit ... nehci davat 10 000 za prepis a urco to splnuje aspon euro 1 ... tak mi napiste prosim kde to muzu sehnat , Diky
to chcípání dělá Air Regulátor (A/R regulátor) a AAC valve, zkus si najít v manuálu jak to vypadá, proměřit vyčistit a mělo by to startovat a držet pokud jsou komprese nad 8
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
Tak uz sem zase pisu ... vubec si nvm rady kam tenhle konektor ma vest ... pridavam fotky prosim vas poradte ...
- Přílohy
-
- konektor 3.jpg (66.48 KiB) Zobrazeno 4838 x
-
- konektor 2.jpg (116.39 KiB) Zobrazeno 4840 x
-
- konektor.jpg (73.07 KiB) Zobrazeno 4838 x
- Mirek
- user
- Kontaktovat uživatele:
ten na posledni fotce se tvari jako konektor na zvysovani pritlaku sterace u ridice...ze sterace pred ridicem by mel original vest protikus. Ten mensi nevim co je...smerovka v blatniku funguje?
In progress:Nissan 260SX S13 Spec-R Twin Turbo
Future project car #1: Nissan Primera P10 GT rv.91 SR20DE (Evolution I in progress)
Future project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (Evolution I in progress)
Daily car 1: Octavia I TDI (66kw) swap na ASV 81kw, 6q řevodovka, RS podvozek, sprint 764, 96kw turbo kit
Daily car 2: Felicia II
Just for fun: Aprilia RSV 1000 Mille
Ex Car: Nissan 200SX RPS13 rv.91 SR20DET
Prodej ND na 200sx: Seznam dilu zde
Future project car #1: Nissan Primera P10 GT rv.91 SR20DE (Evolution I in progress)
Future project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (Evolution I in progress)
Daily car 1: Octavia I TDI (66kw) swap na ASV 81kw, 6q řevodovka, RS podvozek, sprint 764, 96kw turbo kit
Daily car 2: Felicia II
Just for fun: Aprilia RSV 1000 Mille
Ex Car: Nissan 200SX RPS13 rv.91 SR20DET
Prodej ND na 200sx: Seznam dilu zde
- driftak
- user
- Kontaktovat uživatele:
Podla mna je to stale ten isty. len inac fotenyMirek píše:ten na posledni fotce se tvari jako konektor na zvysovani pritlaku sterace u ridice...ze sterace pred ridicem by mel original vest protikus. Ten mensi nevim co je...smerovka v blatniku funguje?
Lilo projekt Nissan 200sx - S13 - rozpredaj
Yamaha Raptor 700
MB W124 2,5TD automat- momentalny daily car
Kto neskoro brzdí, ďalej zájde. ---...benzín nás každodenný daj nám dnes,posveť sa ostrá vačkovka,príd očakávaný výkon z teba,i neuveď nás do zadretia,ale zbav nás usadenín karbonu,lebo tvoj je olej,i klukovka,i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen.
Yamaha Raptor 700
Kto neskoro brzdí, ďalej zájde. ---...benzín nás každodenný daj nám dnes,posveť sa ostrá vačkovka,príd očakávaný výkon z teba,i neuveď nás do zadretia,ale zbav nás usadenín karbonu,lebo tvoj je olej,i klukovka,i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen.
- OndraS13
- user
- Kontaktovat uživatele:
Bude to jeden a ten samej , taky mě hned napadl ten blinkr ! Je to "dvoulinka" ?? Jestli jo okoukni ten blinkr v blatníku !
zaktualizovaná - malá verze podpisu ( radši )
- driftak
- user
- Kontaktovat uživatele:
Idu do too 2 kable, je to videt uplne pri koncovke.OndraS13 píše:Bude to jeden a ten samej , taky mě hned napadl ten blinkr ! Je to "dvoulinka" ?? Jestli jo okoukni ten blinkr v blatníku !
Lilo projekt Nissan 200sx - S13 - rozpredaj
Yamaha Raptor 700
Yamaha Raptor 700