Awatar píše:OT: kdyby někdo nevěděl co se zadníma lampama, tak bych jedny potřeboval na pokusy.
na pokusy?? to bych jich potreboval tucty protoze bych vymejslel a vymejslel a nicil a nicil
Awatar píše:OT: kdyby někdo nevěděl co se zadníma lampama, tak bych jedny potřeboval na pokusy.
Vymyšleno mám a ničit je nechci, jenom je potřebuju upravit a nechce se mi řezat do svých kdyby se nepodařilo.aAAKiza4 píše:Awatar píše:OT: kdyby někdo nevěděl co se zadníma lampama, tak bych jedny potřeboval na pokusy.
na pokusy?? to bych jich potreboval tucty protoze bych vymejslel a vymejslel a nicil a nicil
Jo tyhle sou fakt pěkný, jak vypadaj ty koukiny???OndraS13 píše:To MrDeesh : Tyhle světla jsou druhý nejhezčí co snad můžou na S13 bejt , první jsou koukiny !
OndraS13 píše:Nejluxusnější světla snad co můžou bejt ! Někde bych možná našel ještě odkaz na světla kde jsou jako kouki ale jsou diodový ale vyjdou na nějakejch 35k :/
Byl bych ti nesmírně vděčný. Kdyžtak se mi prosím podívej.blázen píše:sadu světel na pokusy bych mohl někomu podarovat,pokud už jsem je nevyhodil
tak to by mě taky nevadiloblázen píše:sadu světel na pokusy bych mohl někomu podarovat,pokud už jsem je nevyhodil
2000 doláčů je trochu pálka, na ebay sem nasel sice bez stredovyho svetla, ale s dopravou v prepoctu za 7200,-CZKDragonART píše:Stojí 2000 dolarů, ale stáli o něco míň... jinak kurz dolaru je cca 21.50 czk což je v přepočtu 43k bez cla a dopravy sem.