Bila SX: Super podvozek, asi do terenu.

No tahnout takovou streku merglapablo píše:akce supr a keniho sem dotahnul az k nam a pak sem je vezl domu golf dostal nakladacku

jo 1,5t auto 4 ludia v aute plus 2v golfe a 4kolesa v kufruPeca píše:No tahnout takovou streku merglapablo píše:akce supr a keniho sem dotahnul az k nam a pak sem je vezl domu golf dostal nakladacku
Jako odtahovka a zasobarna slicku se golf teda vytahl
Vubec nevim ze jsi tam byl, natoz ze jsi me zdravil...to mas takhle tezky je tam hodne lidi...klubovy tricko a priste normalne zastavitRave píše:no jo.ja se priste polepsim.Lefa píše:taky nevim ze si tam byl, mas se predstavitRave píše: jo no tobe sem rikal zdar a nic tak sem sel dal
jen tak ta zelena sx s srkem byla zajimava.sem kokal ze jen opravovali

cestou späť to už mal v réžii pablo s golfíkom ktorý to miestami nemal moc ľahké.. a taktiež dík pablovi za odvoz až domov
 cestou späť to už mal v réžii pablo s golfíkom ktorý to miestami nemal moc ľahké.. a taktiež dík pablovi za odvoz až domov 

ja vim, ale prece to neprizname ne?TuSa píše:tak akcia sa myslím vydarila, celkom dosť ludí bolo nakoniec aj z fóra, takže všetko vporádečku, keni dík moc za odvoz tamcestou späť to už mal v réžii pablo s golfíkom ktorý to miestami nemal moc ľahké.. a taktiež dík pablovi za odvoz až domov
2 winie: skôr by som povedal že to porsche nakladalo tej S14 po vonkajšom obvode zátačky

pár fotek mám ale jsem línej je teď přetahávat do kompu... udělám to zítra ..mozná
 pár fotek mám ale jsem línej je teď přetahávat do kompu... udělám to zítra ..mozná  

tak snad me bude fungovat mechnicka cast a nekde se uz po roce s sx ukazu kuaLefa píše:hosi Rave, eradicator, TuSa a i jagy se priste budete hlasit.. at vime s kym tu kecame a s kym sme byli na sraze