Masarykův okruh - 28.10. Den otevřené dráhy
Re: Masarykův okruh - Renocar tuning 4.4. 2009
Díky kluci. 2 roky zpátky by to stačilo na top 5, letos jen top 20
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
Re: Masarykův okruh - jízdy veřejnosti 16.4.2009
Kdo přijede ve čtvrtek?
Ja... ale az tak za mesic-dva-tri...
Jedetoshop.cz Facebook stránka - Jedetoshop.cz | Staň se fanouškem!
Použité ND - Jagyho bazárek | Nové OEM Nissan díly - KLIKNI ZDE!
Použité ND - Jagyho bazárek | Nové OEM Nissan díly - KLIKNI ZDE!
Premyslim ze se stavim a dam ti zrovna penize na turbo.
- Bart34
- user
- Kontaktovat uživatele:
Asi se stavim. ale bez auta, zatim Pak budu pokracovat do prace...
S13 Novej motor od Fandy, Stage2, T28, Wallbro 255, HKS HI power, HKS SSQV, GReddy Profec B Spec2, Front IC, HR pružky.
Prodáno: RIP: S13 Targa USA Stage2, Wallbro 255, Boost 0,9b, Renovak Race spojka, Apexi TurboTimer, H&R pruziny, Alternativně FPR, Kat out-Rezonátor, Lauf Japan style, Filtr Tenzo-R, Sleepy eyes, Borbet 16", IC Octavia, Budík turba od F&K
http://www.youtube.com/watch?v=Md6EY184 ... jQ&index=7
No problems-no fun
Prodáno: RIP: S13 Targa USA Stage2, Wallbro 255, Boost 0,9b, Renovak Race spojka, Apexi TurboTimer, H&R pruziny, Alternativně FPR, Kat out-Rezonátor, Lauf Japan style, Filtr Tenzo-R, Sleepy eyes, Borbet 16", IC Octavia, Budík turba od F&K
http://www.youtube.com/watch?v=Md6EY184 ... jQ&index=7
No problems-no fun
- kenivruh
- user
- Kontaktovat uživatele:
200SX 1990, GT2871R trim 52, Sard 660ccm, AEM, Walbro, avia IC, Griffin chladic, Apexi Power Intake, vyfuk Japspeed a Magnaflow koncak
200SX 1989, SR20DET seria, Greddy IC, nake sanie a naky vyfuck, Apexi PowerFC, nak 250 koni
primca p11 gt zatial stok, ktovie ako dlho este vydrzi kvoli hrdzy
1/4 mile 13.336s a 172.89 km/h na 1.2-1.1b
Pozicovna vozika, 2 napravovy, celkova hmotnost do 2.2t, 15 eur/den
200SX 1989, SR20DET seria, Greddy IC, nake sanie a naky vyfuck, Apexi PowerFC, nak 250 koni
primca p11 gt zatial stok, ktovie ako dlho este vydrzi kvoli hrdzy
1/4 mile 13.336s a 172.89 km/h na 1.2-1.1b
Pozicovna vozika, 2 napravovy, celkova hmotnost do 2.2t, 15 eur/den
Nic proti moremu ale driftery bych z jizd normalne vyloucil. Neco podobneho jsme potkali s Maugliem pri ranni jizde, akorat to pretocil bavor - zadkem strejchl nake volvo a druhy do nej skoro tukl, my to nastesti ubrzdili a vyhli se...
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
Když vidím ten frmol co byl na okruhu tak jsem rád že jsem tam nakonec nejel. Radši jsem si zajel do Mostu kde jsem jezdil na okruhu jen já a jedna formulka
Na driftery mám podobný názor...nebo když už si to tam chtěj zkoušet tak at si to zkouší když ví že za nima nic nejede...
Na driftery mám podobný názor...nebo když už si to tam chtěj zkoušet tak at si to zkouší když ví že za nima nic nejede...
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
Tento týden jsem nemocný, takže jsem si řek že je čas na Pecovu medicínu a vyrazil na okruh
Stručně: Čas 2:38. Předjížděl jsem nějaké Ferrari a Mkové bavoráky, lahoda Franto jestli tohle čteš, postavil jsi bestii, díky moc.
Video bude
Stručně: Čas 2:38. Předjížděl jsem nějaké Ferrari a Mkové bavoráky, lahoda Franto jestli tohle čteš, postavil jsi bestii, díky moc.
Video bude
Jses fak dobrej, gratujuji k peknemu casu.
v tu sobotu co byl renocar byli v mostě přece nějaké závody ne .935Baby píše:Když vidím ten frmol co byl na okruhu tak jsem rád že jsem tam nakonec nejel. Radši jsem si zajel do Mostu kde jsem jezdil na okruhu jen já a jedna formulka
hele peco tu je video k tomu podvozku co pouzivas na svem http://vimeo.com/4182103
Patriku byl tam další policejní výcvik mám dokonce ten pocit...
SR20DET swapped RS13
2007-2011 CA18DET - stock
2011-2018 SR20DET - stock
2019-???? SR20DET - build
2007-2011 CA18DET - stock
2011-2018 SR20DET - stock
2019-???? SR20DET - build
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
omlouvám se za dezinformaci, vyznělo to tak jako bych tam byl v sobotu ale ja byl v Mostě ve středu 8.dubna na veřejném testování.Fire píše:v tu sobotu co byl renocar byli v mostě přece nějaké závody ne .935Baby píše:Když vidím ten frmol co byl na okruhu tak jsem rád že jsem tam nakonec nejel. Radši jsem si zajel do Mostu kde jsem jezdil na okruhu jen já a jedna formulka
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
Pěkně Peco, pěkně No, ta báva byla mocná, co je jen pravda... mě tak napadlo jestli to ten v tmavém třeba do toho přetočeného nenarval schválně, poněvadž kdyby to poslal do mne - jeli jsme velmi blízko kolem této události -, mohl by za to teoreticky on - což je jasné že bych po něm něco chtěl -, ale takto on mohl chtít od toho s bílým/přetočeným. Hm?
Mimochodem, lze od nějakého účastníka volných jízd vymáhat úhradu oprav škod zaviněných jeho řidičskou chybou? Děkuji
Mimochodem, lze od nějakého účastníka volných jízd vymáhat úhradu oprav škod zaviněných jeho řidičskou chybou? Děkuji