Ochranná mřížka (pletivo) před chladič oleje

otázky a odpovědi technického rázu
Odpovědět
935Baby
user
Kontaktovat uživatele:

Ochranná mřížka (pletivo) před chladič oleje

Příspěvek od 935Baby »

Chtěl bych ochránit chladič oleje před odletujícími kamínky namontováním ochranné mřížky (děrovaného plechu) či nějakého pletiva. Mělo by to být z anticora nebo z hliníku nebo jiný kov s antikorozní úpravou. Dirky optimální :D velikosti tak aby zachytili kamínky ale ne zas moc malé dirky aby moc neblokovali proudění vzduchu.

Máte někdo prosím kontakt na obchod kde by se něco takového dalo koupit? Nebo fotky nebo názvy výrobků. Případně pokud máte někdo něco na prodej tak nabídněte. Potřebuji kousek tak 190x370mm

Díky.
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
935Baby
user
Kontaktovat uživatele:

Re: Ochranná mřížka (pletivo) před chladič oleje

Příspěvek od 935Baby »

Tak nakonec jsem koupil tahokov z anticora. Hliník jsem vyloučil kvůli malé pevnosti. No stálo to nemalé peníze... :(

http://www.milotec.net/tahokov-z-uslech ... le-oko.htm
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
Peca
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peca »

Fííha tak to je pálka. Já jsem uvažoval o něčem takovémto http://www.tuningshop.cz/mrizka-nasavan ... x100cm.htm

Čím to tam budeš lepit?
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
935Baby
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 935Baby »

Peca píše:Fííha tak to je pálka. Já jsem uvažoval o něčem takovémto http://www.tuningshop.cz/mrizka-nasavan ... x100cm.htm

Čím to tam budeš lepit?
Pokud ji budu lepit tak by to šlo tavnou pistolí - takovým tím lepidlem. Nebo by taky šla přidělat pomocí slabých plastových stahovacích pásek...prostrčit je zkrz chladič (i za cenu vydloubání pár voštin) a stahnout to. Nebo možná tu mřížku naohýbám aby měla kolem dokola lem a za ten lem ji přišroubuju do stávajících otvorů v držácích chladiče. Spíš bych chtěl aby mezi tou mřížkou a chladičem byla mezera tak 5-10mm (jakási deformační zóna)

Pokud by jsi chtěl tak ti polovinu té mřížky prodám. Cena by byla cca 400Kč. Měla by mi polovina zbýt, ale ještě nevím jak to vykouzlím, takže by byla na prodej až to namontuju což by mělo být tak do týdne v horším případě do 14dnů.
Peca
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peca »

Takže nebudeš dávat tu mřížku přes celý otvor v nárazíku ale jen kolem toho chladiče jo? Hmmm to bude vypadat zajimave :)
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
935Baby
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 935Baby »

Peca píše:Takže nebudeš dávat tu mřížku přes celý otvor v nárazíku ale jen kolem toho chladiče jo? Hmmm to bude vypadat zajimave :)
aha ted možná už budu :lol: o této variatě jsem nějak nepřemýšlel :blackeye: Vzhled je tak nějak to poslední co řeším na tý mý plechovce.
Odpovědět