P: svoje kompletne udelany dvoukilo
- OndraS13
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: P: svoje kompletne udelany dvoukilo
vyměnim za obě červený ( jedno netěsnící motor , druhý nejspíš odešlo těsnění pod hlavou + vůle na turbu ) + jeden motor bez turba + jeden kompletní motor s převodovkou + hafo dílů !
Vim je to málo a bylo by to z bláta do louže protože by jsi to neměl kam dát ! Ale zkusil jsem to !
Edit:
Vim je to málo a bylo by to z bláta do louže protože by jsi to neměl kam dát ! Ale zkusil jsem to !
Edit:
zaktualizovaná - malá verze podpisu ( radši )
jj,to mi bohuzel nijak nepomuze
Tetuju,moc to neumim ale zase sem levnej
porad aktual,potrebuju penize.necham ho za 220....mozna i niz..dohoda jista
tak me toho nekdo zbavte.muzu neco vyndat nebo predelat...upravit cenu.bude leto a ja se chci zabit na motorce neasi
moznost vymeny za nakyho dvouval nahace.aprilia tuono,buell xb12....neco litrovyho co trochu taha za ruce
Predavam Yamaha virago XV 1100.Ale to asi nieje nic pre teba.ci hej?Je porobena.
Biela....
mam JAWU 250 co ty na to ?
na to sem jezdil v patnacti
když by jsi mi to nechal na splátky, tak bych tě toho zbavil, byl by to fajn závodák na drifty
tobe klidne.pokud bys mi to nedaval po petistovkach na zacatku cervence se vracim do cech.tak kdyz budes mit zajem tak se nejak domluvime urcite jo a jinak ty fotky co mas z okruhu super.ale umej si to kua
Tak to je supr ... spoléhám ale že si pořídíš tu motorku .
Když jsem jel na okruh tak jsem ještě neměl nahozený podběhy, tak jak jsem projel louží měl jsem bordel všude
Když jsem jel na okruh tak jsem ještě neměl nahozený podběhy, tak jak jsem projel louží měl jsem bordel všude
nevymlouvej se na podbehy chces ji pak pucit jo mam dva plany az pude dvukilo do sveta.motorka - triumph speed triple nebo buell xb12 (japonce ne,pac japonska motorka proste nema koule ) a pak uz se vysrat na tuning a vsechno kolem a jit do nejakyho americkyho veterana.firebird,camaro nebo neco takovyho kolem 75 roku a pak uz jen manzelka deti a smrt
To mi připomíná jak si frajer z Filmu Básnící plánoval do budnoucna v roce 2000 první dovolená 2005 první auto
Nissan 200SX S14 Zenki r.v.96 Bílá perleť,motor po GO ,eger out,svičky NGK iridium,Velkej IC,sportovni filtr,karbon kanister out,Oil catch tank,Wiltec Bov,Walbro 255l/h,,nerezove svody,MBC,3'' komplet vyfuk, začíná to být pekelná mašína.Jede jako prase! - SOLD
Old Daily car Mitsu Colt 1.3-r.v.91 - SOLD
Old Daily car Audi RS6-r.v.2009 - neni to nejhorší - SOLD
Family car Bmw M6 - r.v2005
Dog car Octavia 2 - r.v2005(vrak německej)
Low cost track project BMW e36 - r.v94
Zprostředkování finančních produktu-případné dotazy směřujte do SZ
Old Daily car Mitsu Colt 1.3-r.v.91 - SOLD
Old Daily car Audi RS6-r.v.2009 - neni to nejhorší - SOLD
Family car Bmw M6 - r.v2005
Dog car Octavia 2 - r.v2005(vrak německej)
Low cost track project BMW e36 - r.v94
Zprostředkování finančních produktu-případné dotazy směřujte do SZ