ale fesak, kde som vycuval, kde som odbocil? co to trepes? ja som z nicoho nevycuval, zobud sa a radsej napis nejaky argument na debatu o 370cc vstrekoch a tlaku paliva a vykone...ci si pisal o niecom inom? ja len reagujem na to co napises a kde je tvoja odpoved, kde si mi napisal ako si chcel riesit ecu po zvyseni tlaku paliva? to ty vybocis a zacnes o niecom uplne inom, ako aj teraz. napises ze si chcel dostat z 370cc vstrekov vykon nad 300k s tlakom paliva 3bar a ja hovorim a co ma byt, je to v pohode...co si chcel vlastne celym tym romanom povedat?Kentoya píše:vybočil a vycouval jsi z poslední hádky, byla o něčem jiném než píšeš, ale piš si co chceš a věř mi že to vše není jen z tuning fora a když se snažíš urazit i libora který to tam uvedl, no tak promin, ale zase sis nasral do huby jak je u tebe zvykem, vůbec netušíš s kým máš tu čest a nad kým tady ohrnuješ nos co se libora týká, ale klidně se navážej i do něj, on se neposere
jo a kde si prisiel na to ze pisem o liborovi, resp. kde si prisiel na to ze ho urazam...zase si do debaty zatiahol ludi, ktorych sa netyka. to akoze urazam libora pretoze mam iny nazor na chladenie paliva ako on? ty si pekny manipulator, pekne sa to snazis smerovat kam sa ti hodi, uz sa do neho aj navazam, no co mi este napises....precitaj si co mu na to napisal taboo, ten ho neuraza? vsetko co som pisal, som adresoval tebe a ty nebudes tvrdit ze urazam libora. to ja by som mohol rovno napisat ze ty urazas vsetkych ludi na svete, ktory maju na chladenie paliva iny nazor ako ty...lebo aj oni to napisali na nejake forum, vies...