GO spodku
GO spodku
takže rozebrali sme to a je to takle: v jedný ojnici na posledním válci se promotala šála a ojnice je jemně vyjetá , muselo se to stát uplně nedávno co to už začlo klepat víc... ostatní sou netknutý,klika má 3 brus ( šály 0.75 ) a klika je taky nově po výbrusu takže je netknutá jak na pohled tak na měření , měřili sme jí ... stačí teda jen jedna ojnice nebo nějaká sada nebo jak ?
Re: GO spodku
no problém je v tom že ojnice mají různou váhu, ideální je vyměnit všechny ojnice za zvážené a zkontrolované na průměr 58 a vyúhlované, pravděpodobně ta 4tá bude natažená, takových jsem viděl cca 40 kusů, a je toho víc, pokud chceš aby ti to jezdilo, je toho na zkontrolování víc, ale to sem psát nebudu
jo,ta jedna je určo v prdeli ... takže je lepší prostě všechny ? ještě zajedu za jednim co brousí kliky a tak aby to zkontroloval a řek co a jak no,jenže lepší rady než tady nedostanu ...
ještě jen otázka,zdálo se mi to jako kravina kulli váze,jeden člověk řikal,že by šel vyměnit jen ten půlměsíček z ojnice a ten vršek upravit ... ale to je blbost ne ? nebo ty spodky vyměnit na jiný místa ...
ještě jen otázka,zdálo se mi to jako kravina kulli váze,jeden člověk řikal,že by šel vyměnit jen ten půlměsíček z ojnice a ten vršek upravit ... ale to je blbost ne ? nebo ty spodky vyměnit na jiný místa ...
ojnice když tak mám, asi 10 párů, jinak spodek se měnit nemusí, obrousí se dosedací plochy a udělá nová přesná díra 58, bud broušením, nebo lapováním, lapování zvládám mám to na dílně, ale budeš to lapovat dva dny a ještě úhlovat a pořád to bude stará natažená ojnice, tohle se dělá tehdy pokud je náhradních dílů nedostatek, třeba u veteránů
no tak ty ojnice bych bral at je nemusim nahánět ... ale co s klikou,když má 3 výbrus ?
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
kliku zahod a sežen jinou..možná ji má kentoya..
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
GO motorů CA18DET etc..
klik je nedostatek, mám jen 4 a bloků 6, tudíž mi dvě chybí
třetí výbrus 300 koní vydrží
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
vyydrží to určitě,ale já to pochopil tak,že už má KO třetí výbrusKentoya píše:klik je nedostatek, mám jen 4 a bloků 6, tudíž mi dvě chybí
GO motorů CA18DET etc..
GO motorů CA18DET etc..
jo,jak řikám,podle našich měření je OK ,ale radši jí někam zavezu no,když už ... jinak teda ty ojnice,pokud má kentoya,ale nevim jak je od něj přesunu ke mě :-D jedině asi zajet co ? že bych si rvonou vzal to čidlo a kouknul na pořádný dvoukilo
pořádný dvoukilo se rozebírá, letos už jezdit nebude a příští rok nevím, jinak v pátek jedu horu
no vidiš,to se hodí,tak když budeš mít cestu,rád bych čidlo teploty a ty ojnice ... kolik kč si mám připravit ?
čidlo teploty vody pro ECU pokud se dobře pamatuji
cca 1700 (1000 ojnice) a těch 700 za vyúhlování, kontrolu a tak
výborně jj přesně tak,žlutej konektor snad ... tam kam se dá zapojit 200 ohm odpor ale za studena to nenastartuje
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
to je cena za nové čidlo?Kentoya píše:čidlo teploty vody pro ECU pokud se dobře pamatuji
GO motorů CA18DET etc..
GO motorů CA18DET etc..
to souvisí pouze s ojnicemi, seriovýmy, čidlo mu dám zdarma
to souvisí pouze s ojnicemi, seriovýmy, čidlo mu dám zdarma