www.drift-angle.sk
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
www.drift-angle.sk
Playdude otvoril e-shop s dielmi pre auta (prevazne Nissan) najma na drift - http://www.drift-angle.sk a chcel by som sa dohodnut na vymennom "obchode" - banner s odkazom na moj eshop ako vymenu za zlavu pre clenov fora pri nakupe vo vyske 5%, rovnako by som chcel v buducnosti organizovat nejake "groupbuy-e" a podobne.

Re: www.drift-angle.sk
..len pre info, pri registracii prosim vyplnte do poznamky svoj nickname tu na fore, nech vam mozem pridelit zlavu 

- Miguel
- user
- Kontaktovat uživatele:
Hladam kam napisem ten nick, ale ziadnu poznamku tu nevidim..

Nissan 200SX S13 CA18DET 1990 stage2 -SOLD-
Nissan 200SX S14a SR20DET 2000 -SOLD-

OK, mas pravdu, moja chybaMiguel píše:Hladam kam napisem ten nick, ale ziadnu poznamku tu nevidim..

..pri registracii, som pridal možnosť zadať portál a k nemu nickname
Miguel, ty to uz mas aktivovane a dakujem za upozornenie

- Miguel
- user
- Kontaktovat uživatele:
Rado sa stalo  

máš tam moc pěkné ceny, určitě od tebe něco časem vezmu  

SR20DET swapped RS13
2007-2011 CA18DET - stock
2011-2018 SR20DET - stock
2019-???? SR20DET - build

2007-2011 CA18DET - stock
2011-2018 SR20DET - stock
2019-???? SR20DET - build
.snazim saDragonART píše:máš tam moc pěkné ceny, určitě od tebe něco časem vezmu

..ak samozrejme, najdete ci u Driftworks alebo Japspeed nieco co ste nenasli u mna, dajte mi vediet a ja to do shopu dohodim, pripadne to poriesime individualne

- Miguel
- user
- Kontaktovat uživatele:
Taka mala pripomienka.. pri kolach mi chybaju Rota Grid, vies aj tie?

jasne, nestihol som ich este vsetky dohodit .. daj mi dnesok a podvecer ich tam najdesMiguel píše:Taka mala pripomienka.. pri kolach mi chybaju Rota Grid, vies aj tie?

maly update.. momentalne sme schopny dodat tovar aj tychto znaciek:

Ak by bol zaujem o nieco od nich, staci napisat a preverime dostupnost a cenu

Ak by bol zaujem o nieco od nich, staci napisat a preverime dostupnost a cenu

- J3tb0Y
- user
- Kontaktovat uživatele:
super obchod ....konecne nieco co na slovensku chybalo....ocakavaj ze coskoro nakupim  .....z tych tuzerskych obchodov ktorych je tu uz cela kopa mi je zle
.....z tych tuzerskych obchodov ktorych je tu uz cela kopa mi je zle

.....z tych tuzerskych obchodov ktorych je tu uz cela kopa mi je zle
.....z tych tuzerskych obchodov ktorych je tu uz cela kopa mi je zleZelená S14a APEX-I BESTIA v hlavnych ulohach: Apexi power FC,turbo Apexi AX53B70, EBC Apexi AVCR tlak 1,1bar,sanie Apexi Power intake pre z32maf, vacky greddy in-256, ex-264, komplet nerez vyfuk Apex sensible twin exit, zvody Apex Type 2 stainless tubular manifold, FMIC no name, vstreky denso 550, shortshift, HKS SSQV, denso iridium, exedy paddle clutch kit , koni sport tlmice a H&R pruziny -30mm dole, apex 324mm brake kit + dosky ferodo 2500 vzadu brembo kotuce + dosky EBC redstuff.

bol som toho isteho nazoru a preto som sa do toho pustilJ3tb0Y píše:super obchod ....konecne nieco co na slovensku chybalo....ocakavaj ze coskoro nakupim.....z tych tuzerskych obchodov ktorych je tu uz cela kopa mi je zle

chvalim, nejspis brzy zakoupim asi podvozek  

hele a dotaz ne ze bych trval na sleve ale jak zjistim kolik je kdyz sem pri registraci zadal ty potrebne udaje?
A pak jestli sezenes turbo GT2554R (471171-3) ? Na shopu mas jen to disco potato

hele a dotaz ne ze bych trval na sleve ale jak zjistim kolik je kdyz sem pri registraci zadal ty potrebne udaje?
A pak jestli sezenes turbo GT2554R (471171-3) ? Na shopu mas jen to disco potato

zlavu mas aktivovanu, takze zlavnene ceny uvidis po prihlasenimaca9 píše:chvalim, nejspis brzy zakoupim asi podvozek

..turbo este preverim a pisknem ti cenu..
dikyplaydude píše:zlavu mas aktivovanu, takze zlavnene ceny uvidis po prihlasenimaca9 píše:chvalim, nejspis brzy zakoupim asi podvozek
..turbo este preverim a pisknem ti cenu..