uvazujem o predaji 200sxs13 podla zaujmu

zde si prodávejte svoje plechové miláčky
Odpovědět
infin1tty
user

uvazujem o predaji 200sxs13 podla zaujmu

Příspěvek od infin1tty »

http://www.autobazar.eu/sk/card.php?id=1483942

tu je inzerat..
oplati sa to hlavne ludom na Slovensku..
gearbox jazdi ok, len je hlucnejsia ako normal.. radi vo vsetkych otackach..

tu je dalsi podrobny popis.. a plany.. :albino:

z predaja nemam uplne nic.. len navrat nakladov..

DOLEZITE.. VECI NEROZPREDAVAM OSOBITNE.. INZERAT JE NA CELE AUTO, KOMPLET..
CIZE NEPISTE OHLADOM VYFUKU, CHLADICA, WALBRA, a pod. dakujem
Naposledy upravil(a) infin1tty dne 05.05.2010, 09:45, celkem upraveno 1 x.
Bart34
user
Kontaktovat uživatele:

Re: uvazujem o predaji 200sxs13 podla zaujmu

Příspěvek od Bart34 »

To mi nejak nedava smysl, koupis to a hned uvazujes o prodeji :?: :?: :?: :o
S13 Novej motor od Fandy, Stage2, T28, Wallbro 255, HKS HI power, HKS SSQV, GReddy Profec B Spec2, Front IC, HR pružky.
Prodáno: RIP: S13 Targa USA Stage2, Wallbro 255, Boost 0,9b, Renovak Race spojka, Apexi TurboTimer, H&R pruziny, Alternativně FPR, Kat out-Rezonátor, Lauf Japan style, Filtr Tenzo-R, Sleepy eyes, Borbet 16", IC Octavia, Budík turba od F&K
http://www.youtube.com/watch?v=Md6EY184 ... jQ&index=7
No problems-no fun
infin1tty
user

Příspěvek od infin1tty »

Bart34 píše:To mi nejak nedava smysl, koupis to a hned uvazujes o prodeji :?: :?: :?: :o
tak aby som to objasnil..auto som kupil v Septembri v Cechach.. ako uplne standardne len BOV nanom bol a motor po GO.. pocul som suchot..a videl som stav karoserie.. ale kupil som to..
pomaly s namahou prihlasil..a najazdil do 1000km odftedy..

auto si pomaly skladam na Stage 1.. a drift spec.. ale uvazujem ze pojdem makat vonku co skoro..a auto by mi len sedelo.. tak kym som tu tak davam inzerat.. Potom mozno ostanem nejaky cas v UK abo USA to si snad doveziem nieco dalsie.. cize to je dost velky dovod.. dalsi je ze som v BA a auto nevyuzivam..a ked by som predal.. tak mozem dat vypoved a vypadnut von a zacat nieco ine.. ak nie..tak si ho necham.. ostanem tu makat cez leto.. a zacnem pomaly s driftom.. potom mozno dam inzerat znovu ked bude komplet stg1-mozno 2..
a vypadnem vonku..

pridavam cely pribeh ohladom planov, vydavkou a auta ...
infin1tty
user

Příspěvek od infin1tty »

AUOM KUPIL V SEPTEMBRI A NAJAZDIL SOM NANOM CCA DO 1000KM. JE VO VELMI DOBROM STAVE..

1. motor ide ako hodinky, startuje na prvy krat, vzdy zohriaty motor pred jazdou a 1-2min. po
dojazde, spotreba na dialnici pri 110kmh cca 7.8-8L, kombinovana 10L a mesto 12L, pri sernej jazde.
2. Podvozok bol komplet osetreny a natrety
3. lak a farba par skrabancov od klucov, trochu horsie s lakom predny naraznik, v zadu uz je modry naraznik ktory tam pasuje, a nie ten cerveny z foto
4. brzdy su v dobrom stave, platnicky aj kotuce cca v polovici zivotnosti
5. interier je zachovaly, ladeny do modrej farby

Jedine co by som menil je prevodovka, ktora ma hlucne loziska a suchaju v 1,2,3 a 5tom prevodovom
stupni, neni problem s preradenim, preradi vzdy aj pri 6.500rpm otackach.. jedina nevyhoda je
suchavy zvuk.. mam vyhliadnutu dalsiu prevodovku za cca 60eur + praca /alebo ju date sami dnu/ alebo
ostane povodna..Planoval som auto nastriekat, ale ak vam nevadi lak a povodny stav tak sa preda ako je..

ZA POSLEDNY MESIAC som poobjednaval plno dielov z Anglicka ktore boli z importovanych 200sx a onevii z japonska.. jedna sa o nasledovne casti ktore su uz na aute.. cize povodne su uskladnene v garazi..

1. HKS RS KOMPLET VYFUK, downpipe 2.5", decat+3" potrubie s 2mi tlmicmi..
2. HKS POWER FLOW AIR FILTER mam povodnu krabicu /hks japan/
3. momentalne je tam aj sparco volant na boss nastavci
4. KYB AGX nastavitelne tlmice.. z japonska z lamanej 200sx, v predu nastavenie odklonu, vzadu
nastavenie tuhosti, tlmice maju komplet nastavitelnu vysku pomocou C spannera..
5. predna a zadna rozpera
6. tesniace vlozky v silentblokoch

DALSIE DIELY KTORE NIE SU NA AUTE, ale v pripade dohody sa mozu nasadit na auto a predat

5. cobra monaco S sportove sedadlo s ramom
6. WALBRO palivova pumpa
7. HORSHAM DEVELOPMENT STAGE 1 CHIP
8. APEX CHLADIC FMIC.. s potrubim,
9. predny facelift naraznik v striebornej farbe/ treba strieknut na modro/

SO VSETKYMI UPRAVAMI BY MALO AUTO z povodnych 169 asi cca 210-230 koni a z povodnych 224nm - 272 nm
torque, plus nastavitelny podvozok pomaly pripraveny na drift/sportovu jazdu.Auto bolo len o krok pred stage 2 co znamena cca 270koni a 350nm, trebalo by len T28 turbo z s14 a stage 2 chip.. popripade vstreky..

Momentalne ma auto s vyfukom a sanim priblizne odhadujem 180koni +-10.. a bohate staci na beznu premavku, na obehnutie alebo dinamicku jazdu..
SOM SCHOPNY DAT AUTO V POVODNOM STAVE CIZE DAT STARY RESTRIKTIVNY VYFUK A STARE TLMICE A POD. ALEBO TAM NECHAM TO CO JE popripade po dohode nahodime vsetky dalsie veci, zalezi od dohody a ceny..vsetky veci som pracne vyjednaval ojednaval a dlho zhanal kym som ich dostal na slovensko, a preto
si ich velmi rad necham a vlozim neskor do dalsieho auta, jedine v pripade ze by potencialny kupca
mal zaujem o drift alebo stage 1 s13 , vedel by som sa dohodnut na cene..

v Pripade prevodovky, mozem tam nahodit druhu ktora bude bez suchania a opotrebovanych lozisk cenaKT
potom by bola asi o 100eur vyssia. HKS vyfuk je vynikajuci, neni hlucny ma krasny hruby ton,cize to nieje obycana rura ani ebay kopia, je to original HKS vyfuk ten by som bol ochotny za dobru cenu nechat na aute.. cca 250eur.Tlmice KYB nastavitelne som videl za 26000ceskych uz pouzite, ja by som ich bolochotny nechat na
aute za povodnu cenu aku som ich kupil + naklad na prepravu z UK cize 300e.Rozprety by boli za 70eur. Facelift naraznik 40eur. Zadny naraznik som menil z cerveneho na modry co by bolo asi 25eur bez zapocitanej prace..
CENA
AUTO MA STALO 2200EUR + PRIHLASENIE /KO, ADMIN. EMISNA STK/ 350EUR cize zanho nechcem nic navyse
preseba len navrat nakladou cize 2550 EUR. v cene je zahrnuty aj vymeneny modry zadny naraznik.
remo
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od remo »

ten apex chladic este je na predaj??

daj cenu, potrebujem chaldic

dik
remo

200SX S13, 1991 dovoz z DE
BOV ventil, filter priameho sania GREEN do 450PS, FMIC Kit, bateria premiestnena do kufra, apex performance podvozok, walbro pumpa, drift volant, shortshifter, 17" Alessio 215 a 225, budiky tlak+teplota oleja a boost, EBC HKS ECV IV, svarosvor, T28 Turbo s S14 chip S2 a 1Bar na turbe, odvetranie vaciek, camber bolts, skrupiny Spacro Sprint, 5 bodove pasy, D2 hydraulicka rucka, vyhadzany komplet interier, predna aj zadna rozpera, ulozenie motora a prevodovky na pevno na hlinikoch, vsetky hlinikove remenice, velky vodny chladic, jednoidielny kardan, odlahceny zotrvak, kovokeramika,
infin1tty
user

Příspěvek od infin1tty »

DIELY NIE SU OSOBITNE NA PREDAJ..LEN S AUTOM, KOMPLET... AK SA NEPREDA KOMPLET, TAK SI VECI NECHAVAM NA DALSI PROJEKT..A AUTO PREDAM STANDARD.. UVIDIM PODLA ZAUJMU...
pravdepodobne..vyskladam stg2, driftspec, upravim lak, a pojde za vyssiu cenu, aspon sa mi vratia investicie, viac necakam
Odpovědět