aha to sem nevedel a pak sem se chytl fotky co dal lefa a tam je CAčko... tak sry...Zephyr píše:Ale Doolitle má taky KA pokud se nepletu....
Vlákno na to mám, ale tady jsem chtěl jen zjistit jak je to s tou součástkou na kterou se ptal Doolitle.
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
aha to sem nevedel a pak sem se chytl fotky co dal lefa a tam je CAčko... tak sry...Zephyr píše:Ale Doolitle má taky KA pokud se nepletu....
Vlákno na to mám, ale tady jsem chtěl jen zjistit jak je to s tou součástkou na kterou se ptal Doolitle.
jj něco takového mám v plánu, ale až bude lepší sací potrubí. Teď je to jen tak strčené do toho potrubí a stažené páskou. Je to vidět na té mojí fotce, že z konektoru vedou 2 drátky směrem k sání....Fizzbiker píše:zephyr me predbehl tak jen dodam co sem chtel rict ze bych to narval primo do hribku v kovove (plastove) casti udelat diru a prez gumovou pruchodku to nacvaknout aby vlakno cidla bylo uvnitr... a hotovson...
takže to má být asi před váhou že? I když teplota za váhou by měla být stejná podle mě.... Ale ten kroužek asi bude nejlepší řešení.Mirek píše:osobne bych to mozna radeji videl v nejakem krouzku mezi filtrem a vahou nez vrtat do filtru.....