Jižní čechy ?
- 200sxfabi
- user
Jižní čechy ?
Čau....na foru sice nejsem dlouho ale pročteno už mám tady dost a přijde mi, že tady neni snad " nikdo " z jížních čech....zatím nejblíž mému bydlišti je , nemýlím-li se, Koudy z Pelhřimova a tak se ptám :-) Je tu někdo z jižních čech nejlépe okolí Tábora či Českých Budějovic?
Re: Jižní čechy ?
Pokud vím tak jsou tu dva "Táboráci" - jsadik, Eradicator jinak nevim.
Mohli bychom se někdy sjed ve Všechově.
Mohli bychom se někdy sjed ve Všechově.
- 200sxfabi
- user
No práve proto se ptám....jeste sem se za celou dobu co jezdim z nikym neviděl
- 200sxfabi
- user
Všechov by bylo fajn to je za humny :-)200sxfabi píše:No práve proto se ptám....jeste sem se za celou dobu co jezdim z nikym neviděl
Já to mám z pejru do všechova asi 45km a občas tam jezdim s hondou.
A tomu že jsi nikoho nepotkal se nediv, když nikdo nejezdí Třeba v pelhřimově je jedno zetko snad 3 roky a taky jsem ho ještě nepotkal
A tomu že jsi nikoho nepotkal se nediv, když nikdo nejezdí Třeba v pelhřimově je jedno zetko snad 3 roky a taky jsem ho ještě nepotkal
- 200sxfabi
- user
I všechny srazy jsou hrozně daleko mi přijde...Ale ten Všechov by byl dobrej :-)
To já srazum moc nehovím, táhneš se 150km tam pozevluješ a věčinou se vracíš nasranej těch 150km a máš z toho kulový. Dobry jsou klubový srazy třeba na víkend (zajezdit si, pokecat, zachlastat, upíct prase a spokojeně se vracet domu) jenže taková akce se jen tak nedomluví a i kdyby většina chtěla tak prostě nemají čas, to je i muj případ. Raději si naplánuju nějakou trasu tak 100 až 300km a nebo objevuju pěkný silnice v okolí a večer si je prolítnu. Zrovna jižní čechy jsou jich plný.
- Bart34
- user
- Kontaktovat uživatele:
Chtelo by to vzit mapku CR, kde by kazdej mohl oznacit svoje bydliste a kdo by chtel, podival by se koho ma ve svym okoli aby si nepripadal tak sam Dle meho nazoru nic tezkyho pro ITka
S13 Novej motor od Fandy, Stage2, T28, Wallbro 255, HKS HI power, HKS SSQV, GReddy Profec B Spec2, Front IC, HR pružky.
Prodáno: RIP: S13 Targa USA Stage2, Wallbro 255, Boost 0,9b, Renovak Race spojka, Apexi TurboTimer, H&R pruziny, Alternativně FPR, Kat out-Rezonátor, Lauf Japan style, Filtr Tenzo-R, Sleepy eyes, Borbet 16", IC Octavia, Budík turba od F&K
http://www.youtube.com/watch?v=Md6EY184 ... jQ&index=7
No problems-no fun
Prodáno: RIP: S13 Targa USA Stage2, Wallbro 255, Boost 0,9b, Renovak Race spojka, Apexi TurboTimer, H&R pruziny, Alternativně FPR, Kat out-Rezonátor, Lauf Japan style, Filtr Tenzo-R, Sleepy eyes, Borbet 16", IC Octavia, Budík turba od F&K
http://www.youtube.com/watch?v=Md6EY184 ... jQ&index=7
No problems-no fun
Každopádně na tom Všechově bychom se domluvili.
- 200sxfabi
- user
A ty by jsi přifrčel z hondou ? Jak jsi na tom vubec z dvoukilem ? v Jaké jsi fázi ? :-)Koudy píše:Každopádně na tom Všechově bychom se domluvili.
200sxfabi píše:A ty by jsi přifrčel z hondou ? Jak jsi na tom vubec z dvoukilem ? v Jaké jsi fázi ? :-)
Jj hondou, dvoukilo je ve fázi rozkladu. Funkční bude snad příští rok.
- 200sxfabi
- user
Já bych tě moh možná ted nekdy o prázdninách přijet navštívít kdyby jsi měl někdy čas a muzem to rovnou nak zfouknout s tim vsechovem by sme se pak mohli nak domluvit :-)Koudy píše:200sxfabi píše:A ty by jsi přifrčel z hondou ? Jak jsi na tom vubec z dvoukilem ? v Jaké jsi fázi ? :-)
Jj hondou, dvoukilo je ve fázi rozkladu. Funkční bude snad příští rok.
To by šlo, někdy po vejplatě.
Jeden kluk tu má S13 a je ze Stádlece... Já to mam kousek od něj (na chalupu) A ještě člen Shody, ten je přímo z ČB... A v ČB by měli ještě nějaké kousky v nejbližší době přibejt
ex Nissan 200SX -> now Nissan Skyline R32