jaka baterka do 240sx?
jaka baterka do 240sx?
Kolko amperova baterka by mnela byt v s13 alebo s14 origo???
mam tam 55 a mam mensi problem s tym ze mi blikaju predne svetla, tachac proste vsetko ked pustim hudbu, nemam tam nic silne, len radio Sony a 4x repro Sony x plod a ked temu dam tak mi to blika jak kolotoc....
Nejak sa v baterkach neviznam ale ked tam dam moc silnu tak sem cital ze to nebude stacit dobijat alebo co...
Alebo cim by to mohlo byt? Spatny altik???
Poradte nekdo, nevim co stym
mam tam 55 a mam mensi problem s tym ze mi blikaju predne svetla, tachac proste vsetko ked pustim hudbu, nemam tam nic silne, len radio Sony a 4x repro Sony x plod a ked temu dam tak mi to blika jak kolotoc....
Nejak sa v baterkach neviznam ale ked tam dam moc silnu tak sem cital ze to nebude stacit dobijat alebo co...
Alebo cim by to mohlo byt? Spatny altik???
Poradte nekdo, nevim co stym
- Fizzbiker
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: jaka baterka do 240sx?
no ja si myslim ze silnejsi baterka ti nepomuze... spis nejaky zlepsovak do hudby...
- Rave
- user
- Kontaktovat uživatele:
Iwane zmer kolik je dobijeci proud.Altik nebo baterka muze bejt uz unaven(a).Jinak resit kapacitor k muzice je zatim zbytecne.Neco mas spatne :-/
jinak nevim jaka baterie ma byt ve 240sx,ale dal bych tam 65+-ah
jinak nevim jaka baterie ma byt ve 240sx,ale dal bych tam 65+-ah
S leon cupra 4x4 1.9 TDI 179kw smoke power
S ibiza cupra 1.8 20VT 1,1bar 243ps-1,6bar 306ps
S ibiza cupra 1.8 20VT 1,1bar 243ps-1,6bar 306ps
skontroluj prekostrenie motora ocisti kontakty na baterke a vsetky spoje veduce z baterky
a ked nepomoze tak 1F kapacitor (kondenzator)
ale ako ti uz napisali zmeraj si napetie
a ked nepomoze tak 1F kapacitor (kondenzator)
ale ako ti uz napisali zmeraj si napetie
REPASUJEM NAPRAVY S13,S14 vylisovanie opieskovanie komaxit nalisovanie vymnena
spoutu dilu s12,s13,s14
My cars
Skyline R34 white
570sx s13 swap LS1
[TEL 0907111900
spoutu dilu s12,s13,s14
My cars
Skyline R34 white
570sx s13 swap LS1
[TEL 0907111900
Podle me altik ja ho mam na primere taky horsi a tez mi to trosku problikava. Neusmernuje tolik co by mel.
S14 r.v 1996 66tkm, P11GT,Daihatsu GTi ,Primastar, P11 prasivka diesel.
Pojištění vozidel, dovoz ze zahraníčí, servis JDM aut.
Levné autodíly
DGR podvozky : http://www.dgr-podvozky.cz
Pojištění vozidel, dovoz ze zahraníčí, servis JDM aut.
Levné autodíly
DGR podvozky : http://www.dgr-podvozky.cz
- Fizzbiker
- user
- Kontaktovat uživatele:
no ja bych zmeril odber radia nektera jsou opravdu megažrouti... zvlast pokud to mas v kombinaci s nejakym solidnejsim reprem... tak bych zacal u radia... pokud budou nejaky extremnejsi hodnoty proudu tak ten kapacitor pokud to bude v norme tak zatezovy test baterky no a pokud i tem bude ok mrkl bych se po nejakych studenych spojích....
Radio mam Sony ale model nevim, neco z vyssi rady a ty repro nejake sony x plod a presne tez nevim, v tomto smeru (elektrika) sa vubec neviznam, skusim to tu nekomu dat pomerat, baterku aj ten altik a uvidim, pri najhorsim dojedu na Slovensku a nekomu to mozu dovest skontrolovat...
A ten kapacitator nebo co to je, to je na co presne? cital sem ze to usmernuje nejak prud alebo co ale nejak sem to nepobral (bolo to napisane moc chytro :-D )
Jake hodnoty by mnel ukazovat altik a baterka? Nech su z teho aspon trosku chytrejsi ked to tu nekomu dam zmerat...
Kazdopadne dik za rady, je to radost vedet ze mi tu nekdo vzdy poradi
A ten kapacitator nebo co to je, to je na co presne? cital sem ze to usmernuje nejak prud alebo co ale nejak sem to nepobral (bolo to napisane moc chytro :-D )
Jake hodnoty by mnel ukazovat altik a baterka? Nech su z teho aspon trosku chytrejsi ked to tu nekomu dam zmerat...
Kazdopadne dik za rady, je to radost vedet ze mi tu nekdo vzdy poradi
Kapacitor (to jen nazev pro tunaky aby to znelo vic nobl. jinak de o obycejnej kondenzator) dokaze vyfiltrovat napeti, pomuze ti s poklesem napeti pri spickach (basy) pri hlasity hudbe. ovsem pouziva se s dost silnejma zesilovacema, u samotnyho radia je to nesmysl. mas nekde chybu
Tipuju par mrtvejch diod na altiku.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Nippon Sangyo 200SX RS133
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Nippon Sangyo 200SX RS133
Kdyby byl špatnej altík, tak by to baterka stejně vystabilizovala. Šel bych spíš po kostře.
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.
Woyta: "Kvalita zatáček se dá hodnotit počtem hrobečků. Čím víc hrobečků, tím větší zábava."
asi sem zistil problem, bol som v tom ze mam 55A baterku a mam tam 40A
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
mám naprodej 62Ah ..jednou použitá..ještě 2 roky záruka..1000kč sorry za OT ..dalo by se možná po někom nějak poslat v případě zájmu
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod