Váha Z32
Váha Z32
Ahoj.
Moc prosím - nemáte někdo na půjčení váhu ze Z32? Najednou začala bejt moje S13 šíleně bohatá, potřebuji to jen na diagnostiku...
Díky moc
Michal
Moc prosím - nemáte někdo na půjčení váhu ze Z32? Najednou začala bejt moje S13 šíleně bohatá, potřebuji to jen na diagnostiku...
Díky moc
Michal
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: Váha Z32
pujceni ??
čeče mišo bych nerek ze ti jen tak nekdo pujci afm. ale treba jo ..(ja to bohuzel nebudu)
čeče mišo bych nerek ze ti jen tak nekdo pujci afm. ale treba jo ..(ja to bohuzel nebudu)
bmw 335i dct rv.09
opel astravan 1.7 cdti rv.08 (kram jeden comonrailovej -( ) (opel by to mel zabalit!!!)
opel astravan 1.7 cdti rv.08 (kram jeden comonrailovej -( ) (opel by to mel zabalit!!!)
Půjčení samozřejmě vůči záloze + na pivo
Netěsnosti v sání nemám..
Nechce se mi vypláznout 100USD za váhu a pak přijít na to, že to tím není ...
Předem díky
Michal
Netěsnosti v sání nemám..
Nechce se mi vypláznout 100USD za váhu a pak přijít na to, že to tím není ...
Předem díky
Michal
Pokud si prijedes myslim ze by problem nebyl ale posilat ji urcite nebudu
- saigone
- user
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj dnes mi volal Matyáš, klidně Ti ji pujčim, ale budu jí muset najít a jsem v Bulharsku a vrátim se za +- 17 dní takže zkus shánět a kdybys nesehnal tak až se vrátim ( a najdu ji )
A4 1,8T quattro Avant 1998
350z Z33 USDM 2003
350z Z33 USDM 2003
JJ, vím, že Ti volal.saigone píše:Ahoj dnes mi volal Matyáš, klidně Ti ji pujčim, ale budu jí muset najít a jsem v Bulharsku a vrátim se za +- 17 dní takže zkus shánět a kdybys nesehnal tak až se vrátim ( a najdu ji )
Moc díky :-)
Zkusím ještě poshánět, když tak dám vědět.
Jsi hodnej..
Michal
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
Fire píše:na jak dlouho ji potřebuješ ? Jsem ochotnej ti ji půjčit
bmw 335i dct rv.09
Jéé, díky moc !!!Fire píše:na jak dlouho ji potřebuješ ? Jsem ochotnej ti ji půjčit
Jsem rád, že aspoň někde ještě funguje pomoc... :-)
Každopádně problém už je vyřešen. Zůstal zaseklý blow off ventil, furt foukal vzduch ven, tak to bylo bohatý..
Všem díky za ochotu ....
Michal
Tak to se muzes ukazat na Drift Day
Heini: To vis cina se nezasekne kdyz je na ty hridelce minimalne pul milimetru vule
Heini: To vis cina se nezasekne kdyz je na ty hridelce minimalne pul milimetru vule
jedno, dvě fouknutí těsní..Heini píše:Origo HKS zlata China ta jen netesni
S14A my love and dorifto street machine
AE86 levin 4AGE in progress
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
jak se muze zaseknout membrana????bmwm3 píše:Jéé, díky moc !!!Fire píše:na jak dlouho ji potřebuješ ? Jsem ochotnej ti ji půjčit
Jsem rád, že aspoň někde ještě funguje pomoc... :-)
Každopádně problém už je vyřešen. Zůstal zaseklý blow off ventil, furt foukal vzduch ven, tak to bylo bohatý..
Všem díky za ochotu ....
Michal
bmw 335i dct rv.09