yHCov píše:můžu doporučit facom a hazet a tonu..facomem jsem dělal a dělá se sní skvěle, je dost podobná toně, jen má víc zoubků na volnoběžce a jemnější chod, hazetem jsem nedělal ale i přesto jí doporučim. Vlastní mám tonu a jsem s ní maximálně spokojen, sice do ní nemlátim kladivem ani na ní nedávám metrovou trubku, ale jinak zvládá všechno bravůrně.
extools jsem viděl u mauglího a nezapůsobilo to na mě upřímně zcela dobře, ráčny maj velkou hlavu s volnoběžkou a to přepínání mi nevyhovuje. Jinak v práci používám nejvíc bernery, jedna se pravidelně povoluje, druhá drží a co se týče malejch ty docela obdivuju, protože dostávaj slušný čmoudy a stále držej..Určitě bych je ale nedoporučoval..
Jinak co je pro mě už dlouhou dobu vrcholem u vercajku je BAHCO který je součástí snap-on..ráčnu od nich nemám ale cokoliv jinýho co mám je to nejlkepší s čím jsem se setkal, ale ty ceny..
Ve Faborech ted maji moc peknou sadu od Bahco (racna i orechy maji diru takze ti je jednou jak mas dlouhej sroub) cca za 1100,- chvilku sem nad ni premyslel, ale kdyz sem si koupil na jare sadu od Halfords tak sem se na to vyprdl, co ja bych delal s dvouma sadama kdyz mam obe ruce levy