Jo, to bylo moje dvoukilo.tedka tam pracuju, takze tam stojim kazdej den..maca9 píše:Mel by to byt Standa, jiny cerny facelift v Praze neni
kdo to byl ?
Re: kdo to byl ?
- 
				Xcriss
- user
- Kontaktovat uživatele:
Dneska cervena s13 U Lva v Pustkovci v Ove???

'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
   LIKE US ON FACEBOOK!

'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
   LIKE US ON FACEBOOK!Re: kdo to byl ?
Dnes červená S13 kousek před Olomoucí směrem od Brna  Fičela si to pěkně...
 Fičela si to pěkně...

Fičela si to pěkně...
 Fičela si to pěkně...200SX S13 ... "Being second is to be the first of the ones who lose" - Ayrton Senna

kdy si tam byl? v patek na vecer?Stigi píše:Hadam, ze to byla ta z tuningu z vyskova, pekna.
- 
				Speedster1944
- Member
- Kontaktovat uživatele:
Cauvec dneska v Kyjove.....okolo 13 : 35 zastavila u hlavního nadrazí ......svetle modra Nissan Silvia S12 ...pomerne pekna ;-) sem na to hledel jak nevím co  .....byla to 1.8 Turbo ....av ystoupil stoho takovy pán xD vyssi
.....byla to 1.8 Turbo ....av ystoupil stoho takovy pán xD vyssi  oden do modreho....kdo to jeee ?:)  BTW momentalne jsem ji videl na nissanklubu na prodej
 oden do modreho....kdo to jeee ?:)  BTW momentalne jsem ji videl na nissanklubu na prodej

.....byla to 1.8 Turbo ....av ystoupil stoho takovy pán xD vyssi
.....byla to 1.8 Turbo ....av ystoupil stoho takovy pán xD vyssi  oden do modreho....kdo to jeee ?:)  BTW momentalne jsem ji videl na nissanklubu na prodej
 oden do modreho....kdo to jeee ?:)  BTW momentalne jsem ji videl na nissanklubu na prodejRe: kdo to byl ?
dnes kolem 17 hodiny 300zx cerveny od prahy do hostivic v hostivicich odbocoval cca 300 od vyaduktu do leva kdo paK to byl priznejte se    jel sem za nim v cervenym fakyru
 jel sem za nim v cervenym fakyru  

CNC výpalky laser ,plasma a autogen

- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
Já zas viděl včera červený 300ZX Z32 v Praze v Dejvicích, mělo vytuněný výfuk - takové ty koncovky ve Japan stylu.

„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche

Baby - cos dělal v Dejvicích? Jsi v PZE?

mozna to bylo to samy jelo jakoby tam otsat v kolik to bylo ?935Baby píše:Já zas viděl včera červený 300ZX Z32 v Praze v Dejvicích, mělo vytuněný výfuk - takové ty koncovky ve Japan stylu.
CNC výpalky laser ,plasma a autogen

- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
Byl jsem na vysoké škole ČVUT. Pokouším se dálkově si dodělat strojárnu. Jezdím tam každé pondělí. Ty bydlíš někde poblíž Dejvic?mauglie píše:Baby - cos dělal v Dejvicích? Jsi v PZE?
Viděl jsem projíždět kolem ČVUT v 10hod.mara_m píše:mozna to bylo to samy jelo jakoby tam otsat v kolik to bylo ?935Baby píše:Já zas viděl včera červený 300ZX Z32 v Praze v Dejvicích, mělo vytuněný výfuk - takové ty koncovky ve Japan stylu.
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche

- MrDeesh
- user
- Kontaktovat uživatele:
Včera za kulturákem ve Žďáře stála červená s13 s brněnskou značkou..?

- Bart34
- user
- Kontaktovat uživatele:
Hele kdo bydli ve velkych bilovicich a ma cerveny a modry SX? Tata tam dneska byl pobliz a kecal aji s nejakym jeho kamosem. Minimalne vim, ze ma kola od Romeniuse. Ty Mitsubishka.

S13 Novej motor od Fandy, Stage2, T28, Wallbro 255, HKS HI power, HKS SSQV, GReddy Profec B Spec2, Front IC, HR pružky. 
Prodáno: RIP: S13 Targa USA Stage2, Wallbro 255, Boost 0,9b, Renovak Race spojka, Apexi TurboTimer, H&R pruziny, Alternativně FPR, Kat out-Rezonátor, Lauf Japan style, Filtr Tenzo-R, Sleepy eyes, Borbet 16", IC Octavia, Budík turba od F&K
http://www.youtube.com/watch?v=Md6EY184 ... jQ&index=7
No problems-no fun

Prodáno: RIP: S13 Targa USA Stage2, Wallbro 255, Boost 0,9b, Renovak Race spojka, Apexi TurboTimer, H&R pruziny, Alternativně FPR, Kat out-Rezonátor, Lauf Japan style, Filtr Tenzo-R, Sleepy eyes, Borbet 16", IC Octavia, Budík turba od F&K
http://www.youtube.com/watch?v=Md6EY184 ... jQ&index=7
No problems-no fun
No v Bilovicích bydlí Romenius :-)Bart34 píše:Hele kdo bydli ve velkych bilovicich a ma cerveny a modry SX? Tata tam dneska byl pobliz a kecal aji s nejakym jeho kamosem. Minimalne vim, ze ma kola od Romeniuse. Ty Mitsubishka.
240SX USA verze
daily Opel Corsa 1.4 16v
Himoto Rapida 1/10 Vette 2,4GHz

daily Opel Corsa 1.4 16v
Himoto Rapida 1/10 Vette 2,4GHz