Zadok Tein R33 to S13
Zadok Tein R33 to S13
Zdravím, zohnal som R33kový tein na moju S13. Úchyty nepasujú, nemá niekto znalosti o prevarení úchytov?
Môže sa vlastne tlmič zvárať? Navybuchne?
Môže sa vlastne tlmič zvárať? Navybuchne?
Naposledy upravil(a) automato dne 27.04.2011, 13:40, celkem upraveno 1 x.
HĽADÁM NOVÉHO SPONZORA
race-shop.sk
KENTOYA PRODUCTS
R-MAX s.r.o
race-shop.sk
KENTOYA PRODUCTS
R-MAX s.r.o
- Mirek
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pomoc Tein R33 to S13
Ososbne bych se do toho nepoustel. R33 Ma predni napravu uplne jinak resenou nez S13, takze i kdyz upravis uchyty, tak je tady velka sance ze nebude pracovat jak ma. Doporucuju prodat R33 nejakemu majiteli skyline a poridit original na S13.
In progress:Nissan 260SX S13 Spec-R Twin Turbo
Future project car #1: Nissan Primera P10 GT rv.91 SR20DE (Evolution I in progress)
Future project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (Evolution I in progress)
Daily car 1: Octavia I TDI (66kw) swap na ASV 81kw, 6q řevodovka, RS podvozek, sprint 764, 96kw turbo kit
Daily car 2: Felicia II
Just for fun: Aprilia RSV 1000 Mille
Ex Car: Nissan 200SX RPS13 rv.91 SR20DET
Prodej ND na 200sx: Seznam dilu zde
Future project car #1: Nissan Primera P10 GT rv.91 SR20DE (Evolution I in progress)
Future project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (Evolution I in progress)
Daily car 1: Octavia I TDI (66kw) swap na ASV 81kw, 6q řevodovka, RS podvozek, sprint 764, 96kw turbo kit
R33 bude mit napravu asi jako primera,300ZX ne ? Cili lozisko na otaceni dole a horni rameno. A Sx pokud se nemylim MCpherson ?
S14 r.v 1996 66tkm, P11GT,Daihatsu GTi ,Primastar, P11 prasivka diesel.
Pojištění vozidel, dovoz ze zahraníčí, servis JDM aut.
Levné autodíly
DGR podvozky : http://www.dgr-podvozky.cz
Pojištění vozidel, dovoz ze zahraníčí, servis JDM aut.
Levné autodíly
DGR podvozky : http://www.dgr-podvozky.cz
- sejkora
- user
- Kontaktovat uživatele:
ano, tohle uz ma i R32, kdezto S13 PersonaSvobda píše:R33 bude mit napravu asi jako primera,300ZX ne ? Cili lozisko na otaceni dole a horni rameno. A Sx pokud se nemylim MCpherson ?
Bez auta...
Ale na dlzku mi to sedí, zadok je bez problémov. Ale Ten predok ako píšete je mcperson, najvačší problem je v tom že sa to NEMOZE zvárat dole(na tube tlmiča)je tam napísané DO NOT HEAT, hore ložisko pasuje, aj dlžka(výška) je dobra. Tak rozmýšlam že presne ako na origo je rúra v rúre tak to osadiť do rúry z vhodného materialu. A až na ňu(rúru) privarit uchá čo držia náboj. Vonkajší priemer tlmiču je 50mm, to zasuniem do rúrky s vnútorným priemerom 50mm na ktorej budú spomínané uchá. A uchytím, aby sa to nevysúvalo(nerozpadávalo), nie o tubu tlmiča ale na matku(je napevno viď foto 2) ktorá je úplne dole. Tá prvá fot je ako to bude v konečnom dôsledku vyzerat
A odrežem zospodu ten úchyt na r33-kové rameno. Ale to až na konci keď to náhodou bude fungovať.
Existuje studené zváranie? Asi nie čo....
A odrežem zospodu ten úchyt na r33-kové rameno. Ale to až na konci keď to náhodou bude fungovať.
Existuje studené zváranie? Asi nie čo....
HĽADÁM NOVÉHO SPONZORA
race-shop.sk
KENTOYA PRODUCTS
R-MAX s.r.o
race-shop.sk
KENTOYA PRODUCTS
R-MAX s.r.o
- Mirek
- user
- Kontaktovat uživatele:
zrovna ty co mas se da ten spodek koupit a vymenit...mel by jit sesroubovat po povoleni te matice? Ale stejne nebude sedet vrsek. Podle me je fakt lepsi to prodat tady na foru nekomu kdo ma R33 skyline a poridit bud jety podvozek z UK (Zemi nebo nismo.gtst doveze), nebo novy z JPN primo na SX. Kdyz budes dodatecne resit spodni uchyceni + vrchni ulozeni, tak to s praci a vsim ve finale bude drazsi nez origo.
Mimochodem R33 by melo mit stejny/podobny zadky jako S14 a ty jsou delsi nez S13tkove (seriove tlumice)
Mimochodem R33 by melo mit stejny/podobny zadky jako S14 a ty jsou delsi nez S13tkove (seriove tlumice)
In progress:Nissan 260SX S13 Spec-R Twin Turbo
No vyšiel ma veľmi lacno (Tein), a ten vrch(ložisko) mi pasuje z origo. Akurát že chcem adjustable camber pilow...blabla, a z anglii si viem doniesť a objednať veci aj ja. Len NEMÁM PRACHY. Pretoi to riešim takto.
A túto verziu teinu na S13 by som nemal určite lacnejšie ako 200eur 5000kc.
Či hej?
A túto verziu teinu na S13 by som nemal určite lacnejšie ako 200eur 5000kc.
Či hej?
HĽADÁM NOVÉHO SPONZORA
race-shop.sk
KENTOYA PRODUCTS
R-MAX s.r.o
race-shop.sk
KENTOYA PRODUCTS
R-MAX s.r.o
Ďakujem Mirek, fakt sa to dá rozobrať, teraz s tým už problém nebude. Len som mal viac robit ako písať a došiel by som na to aj sám.
Ešte raz dík.
Ešte raz dík.
HĽADÁM NOVÉHO SPONZORA
race-shop.sk
KENTOYA PRODUCTS
R-MAX s.r.o
race-shop.sk
KENTOYA PRODUCTS
R-MAX s.r.o
Predok ostal seria, ale zadok so podarilo prerobiť. čiže R33 na S13 sa dá použiť ale iba na zadok predok je veľmi komplikovaný. Foto dodám neskôr.
HĽADÁM NOVÉHO SPONZORA
race-shop.sk
KENTOYA PRODUCTS
R-MAX s.r.o
race-shop.sk
KENTOYA PRODUCTS
R-MAX s.r.o
mozna by to slo na 300ZX tlumice vypadaji hodne podobne
Ostali mi zadné horné uloženia TEIN na R33 keby niekto chcel darujem aj s gumami čo idú medzi ne a pružinu
HĽADÁM NOVÉHO SPONZORA
race-shop.sk
KENTOYA PRODUCTS
R-MAX s.r.o
race-shop.sk
KENTOYA PRODUCTS
R-MAX s.r.o
Takto to vyzerá vo finále, stačilo vysústružiť vymedzovacie podložky medzi pružinu a orig S13 uloženie.
HĽADÁM NOVÉHO SPONZORA
race-shop.sk
KENTOYA PRODUCTS
R-MAX s.r.o
race-shop.sk
KENTOYA PRODUCTS
R-MAX s.r.o