RBXXDET-Rada ohledne nakupu.
Re: RBXXDET-Rada ohledne nakupu.
Sorry vim jak se jmenujes ,ale ja jak pisu na tom notebooku komolim kazde druhe slovosejkora píše:proc me kazdej komoli prijmeni :-D
S14 r.v 1996 66tkm, P11GT,Daihatsu GTi ,Primastar, P11 prasivka diesel.
Pojištění vozidel, dovoz ze zahraníčí, servis JDM aut.
Levné autodíly
DGR podvozky : http://www.dgr-podvozky.cz
Pojištění vozidel, dovoz ze zahraníčí, servis JDM aut.
Levné autodíly
DGR podvozky : http://www.dgr-podvozky.cz
- sejkora
- user
- Kontaktovat uživatele:
Svobda píše:Sorry vim jak se jmenujes ,ale ja jak pisu na tom notebooku komolim kazde druhe slovosejkora píše:proc me kazdej komoli prijmeni :-D
Jasny Švobodo, v pohode:)
Bez auta...
blázen:
samozřejmě je to o tom co má člověk v hlavě
moje první auto taky byla s13 teda první který jsem oficiálně vlastnil a koupil jsem si ho v 18 ale už rok jsem jezdil takže jsem měl naježděno prvních 50tísíc aby inkoust na řidičáku trochu zaschnul a co si budem povídát je potřeba se trochu vyjezdit než do toho pekelnýho stroje vlezeš od tý doby už jsem řídil spoustu jinejch aut a žádné ani mnohem výkonější nebyly tak zábavné jako 200sx. dle mě nejlepší auto co jsem kdy měl !!
i přesto že jsem vcelku klidný řidič jsem svoji s13 zbořil kvůli blbý frajeřině ! tím chci říct můžeš bejt sebelepší řidič ale tohle auto tě neustále může překvapit !
Jo a taky než jsem si dvoukilo koupil tak jsem se o něj 2 roky dopředu zajímal a zjistil si snad všechno možný i nemožný
abych to uzavřel z toho co píšeš nech si lagunu, jezdi s ní, najdi si job, našetři si peníze, zjisti si co chceš a o tom co nejvíc informací, a až tohle všechno splníš třeba jenou budeš mít auto s motorem RB
samozřejmě je to o tom co má člověk v hlavě
moje první auto taky byla s13 teda první který jsem oficiálně vlastnil a koupil jsem si ho v 18 ale už rok jsem jezdil takže jsem měl naježděno prvních 50tísíc aby inkoust na řidičáku trochu zaschnul a co si budem povídát je potřeba se trochu vyjezdit než do toho pekelnýho stroje vlezeš od tý doby už jsem řídil spoustu jinejch aut a žádné ani mnohem výkonější nebyly tak zábavné jako 200sx. dle mě nejlepší auto co jsem kdy měl !!
i přesto že jsem vcelku klidný řidič jsem svoji s13 zbořil kvůli blbý frajeřině ! tím chci říct můžeš bejt sebelepší řidič ale tohle auto tě neustále může překvapit !
Jo a taky než jsem si dvoukilo koupil tak jsem se o něj 2 roky dopředu zajímal a zjistil si snad všechno možný i nemožný
abych to uzavřel z toho co píšeš nech si lagunu, jezdi s ní, najdi si job, našetři si peníze, zjisti si co chceš a o tom co nejvíc informací, a až tohle všechno splníš třeba jenou budeš mít auto s motorem RB
rs13 89' sold
rs13 91´ under construction
-
- Member
Xaphan69: Skoda, ze jsi s tim dotazem prisel o dva dny drive
Zbyndatvrd: Nechapu souvislost.
že by další láska na první poslech do Rb ?? :-DXaphan69 píše:Zbyndatvrd: Nechapu souvislost.