Automotodrom Brno - otevření okruhu
Re: Automotodrom Brno - otevření okruhu
Fotky asi tři, ale hafo videí ze školy smyku na golfovém vozíku...
...že, Barte
http://www.youtube.com/watch?v=pAmOmzZ4uN4
...že, Barte
http://www.youtube.com/watch?v=pAmOmzZ4uN4
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.
Woyta: "Kvalita zatáček se dá hodnotit počtem hrobečků. Čím víc hrobečků, tím větší zábava."
uplne my to vypadlo....ale jak se tak divam mohla to byt pekna akce....i tech dvoukil dojelo dost...
200sx s13 sold,Eclipse 2g. sold,e36 sold,impreza gt sold,impreza wrx batoh sold,impreza wrx sold,impreza wrx sti sold,impreza gc8 sti sold,celica gt4 185 sold,e36 sold,eclipse gsx 1g. sold,lanevo 6 akt.,corolla e11 4x4 akt.
jojo to sem mohl.. do brna je to celkem dokopca...ale z5 bych se mozna chvilku projel...ne chtel sem tam jed s kamosem eclipsem... ale to jejedno..pekny fotky.. tys tam byl?
200sx s13 sold,Eclipse 2g. sold,e36 sold,impreza gt sold,impreza wrx batoh sold,impreza wrx sold,impreza wrx sti sold,impreza gc8 sti sold,celica gt4 185 sold,e36 sold,eclipse gsx 1g. sold,lanevo 6 akt.,corolla e11 4x4 akt.
tak škola smyku nemá chybu .D
Teda ja byl vecer nas... - kdyz jsme cekali na jizdu tak se mi povedlo pri poslednim doladovani nastaveni kamery spustit nahravani, cehoz jsem si nevsim, a kdyz jsme pak vyjizdeli tak jsem ji v domeni ze ji zapinam vypnul. Takze onboard video nemam pul hodinku na okruhu ale 15 minut cekani...
Vojta to onboard video snad dodá večer nebo zítra.
Woyta: "Kvalita zatáček se dá hodnotit počtem hrobečků. Čím víc hrobečků, tím větší zábava."
- sejkora
- user
- Kontaktovat uživatele:
To je jak na D1 tam se jezdi stejne...Milda píše:neco jsem nasel http://www.youtube.com/watch?v=OnG3qJks8SE
Bez auta...
To vypadá, že je z toho našeho smolného 6. kola. Na začátku je Vojtovo třináctka a už bliká a jede stranou.
jj, vypada to ze to je chvilku po mem "prodlouzeni" si zatacky na travu...
JJ plazime se bez brzd do boxu. na cilovce ne 170 praskla trubicka a hadicka zadnich brzd.
Nastesti mi to kluci na dilne opravili a ja mohl dojet domu.
Nastesti mi to kluci na dilne opravili a ja mohl dojet domu.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Nippon Sangyo 200SX RS133
no ja to tentokrate prezil bez nejakych ztrat
Me nedelni oprava stala 1200. A na jame jsme objevili neco co se nam vubec nelibilo. Auto bylo maskovano pro prodej. Vareni bude spoustu. Ted jsou prioritou brzdy.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- sejkora
- user
- Kontaktovat uživatele:
njn a ted si vem ze tohle je zamaskovane u hodne aut co bezne potkavas na silnici tywe, to abych svoje deti vozil v tanku, protoze az jednou nejakymu favoritu upadne rameno na predku, protoze tam kde je chycene rameno to rado hnije .... nechci domyslet co se stane...
Bez auta...