Nezabejva se tu nekdo revizeme el. zarizeni?
konkretne:
mam v hlave myslenku na vyrobu stroje kterej by pomoh v praci, problem je ten ze stroj pouzivanej ve fabrice urcite musi mit nejaky revize (elektrika, pripadne naka bezpecnost atd.) a me zajima jeslti nekdo nedokaze rict co vsechno by k tomu bylo potreba a na jaky penize to vyjde. Diky
odpovedi typu "podle me.. ja si myslim" nepiste
OT: EL./BOZP - Revize stroju
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: OT: EL./BOZP - Revize stroju
kamarádův otec má tuhle firmu:
http://www.firmy.cz/detail/670170-zdroj ... ovice.html
dělají revize na elektrických zařízení v obrovských fabrikách (koksovny,doly,železárny atd) pokud máš zájem,zeptám se ho,ale ted bys musel pár dní počkat,myslím,že jsou někde na dovči.
Pokud budeš mít zájem ,dej mi více informací a dotazů do SZ..
v odkazu máš adresu webu,tak si tu firmu projdi,pokud usoudíš,že je to to co hledáš,kde budou znát odpovědi,napiš.. zjistím ti to a napíšu,nebo ti nechám poslat jejich mejla.. pokud mi to teda řeknou
http://www.firmy.cz/detail/670170-zdroj ... ovice.html
dělají revize na elektrických zařízení v obrovských fabrikách (koksovny,doly,železárny atd) pokud máš zájem,zeptám se ho,ale ted bys musel pár dní počkat,myslím,že jsou někde na dovči.
Pokud budeš mít zájem ,dej mi více informací a dotazů do SZ..
v odkazu máš adresu webu,tak si tu firmu projdi,pokud usoudíš,že je to to co hledáš,kde budou znát odpovědi,napiš.. zjistím ti to a napíšu,nebo ti nechám poslat jejich mejla.. pokud mi to teda řeknou
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
Re: OT: EL./BOZP - Revize stroju
Na BOZP zkus Tommyho,ten dělá BOZP
Když třeme liščí ohon o ebonitovou tyč....